ANNONS

Våroutfits o vitsippor

/

Mode

,

Hej gosetussar!!

Här i Båstad är det nog den kallaste vår jag varit med om här! Ändå har de vackra vitsipporna letat sig fram. Alltså jag får gåshud och lyckorus när jag promenerar genom de vackra partierna med sippor på var sida om stigen!

36EF2B42-1BAF-43EB-8319-C81C19ADA936

Mellan hamnen i Båstad och Norrviken. Vitsippor!

Våren brukar alltid komma tidigt och vi har högre temperaturer under vårens första kvartal. Iår är det inte så. Inte någonstans i landet som jag förstått…En vet inte om det är vinter eller vår eller något mittemellan. Svårt att klä sig men ändå inte.. Jag gillar lager på lager eller att kitta ihop byxa med tröja /T-shirt o kavaj/jacka.

Jag har en basgarderob som jag fyller på med och tar bort varje säsong. Men köper faktiskt inte så mycket kläder som jag gjorde förr. Nu tänker jag igenom vad jag köper och gör medvetna val. Jag lägger mer pengar på de plagg som jag kan ha mycket och mindre på de som är lite mer just för säsongen eller trend. Jag kan välja andra märken nu än jag kunde som 20-åring när jag höll på att bygga upp min ekonomi men har alltid haft det kreativa som drivkraft. Det går verkligen att klä sig snyggt med liten budget.

Jag tycker det finaste är när man själv trivs med det man bär. Det spelar ingen roll om plagget är billigt, dyrt, gammalt, nytt, svart eller regnbågens alla färger. Jag älskar människor som vågar bära sin stil så som de själva tycker är fint! Det är det allra viktigaste. Våga klä dig som du känner . Då blir allt fint ! =)

Många har frågat efter ett inlägg om tips på min stil och det är lite läskigt att skriva om det för jag är så rädd för att bli dömd. Så sötisar. Jag säger inte att alla nu ska klä sig som jag och att man måste köpa massa nytt. Jag visar bara det jag har som min andra stora passion förutom träning. Jag älskar mode. Alltså älskar! Så bli inspirerad eller släng vidare inlägget vetja. 

Jag älskar att kunna variera min stil för dagen. Den kan nästan följa min kvinnliga cykel i hur jag känner mig. Mer löst skönt sittande kläder under första veckan, lite mer tighta fodral och powersuits under de två energiska veckorna och mycket smycken, kanske läppstift , något glittrigt ,tighta jeans, skinn etc… Veckan innan blödning – tillbaka till varmt och skönt med plats för svullen kropp.

Jag försöker använda allt med kombo av varandra. Som något glittrigt ihop med ull, eller skinn med jersey. Allt som går att både klä ner och klä upp är välkommet i min garderob så allt har många användningstillfällen. Jag är inte så bra på färg utan har mycket i basfärger men ibland skojar jag till det! Köpte en batikfärgad collagetröja på loppis i Miami som jag älskar! Men skulle aldrig betala dyrt för ett sånt plagg jag bara har vid några tillfällen.

Jag bjuder ofta in min träningsgarderob i vanliga kläder. Sköna tights med en stor vit skjorta och sneakers tex.

Jag gillar att mixa ena delen av kroppen lite tight och andra delen luftigt. Ex. tighta jeans med en stor tisha, eller stora vida brallor med en tight top.

Mina guldfynd i garderoben som jag alltid använder och kan kombinera i oändlighet med är…

Grå/svarta tighta jeans med hög midja

Vit , svart och grå bas-tshirt

Svart oversize kavaj

Militärjacka

Svarta skinnbyxor

Grå hoodie

Beige trenchcoat

Vit stor skjorta

Svart skinnjacka

Vida brallor i beige eller vit

Svarta träningstights

Sneakers

Svarta kängor

Jag skriver inga märken eller rek något speciellt. Utan detta blir ett tips på vad du kan leta efter för att bygga en garderob. OM du nu gillar den stilen såklart. Lägger upp lite inspo från min vår so far.

Nu ska jag fortsätta pyssla om liten söt denna strålande vabb-dag. Imorgon börjar ju föllseveckan o allt =)

Puss på nosen!
Kärlek

Ida

CAE88524-59A3-4FDC-9826-C24F4F30CF8F

Sneakers från New balance, tights röhnisch, jacka Moncler, hoodie nike

B755EA3C-F130-4A4B-BAB0-02226A554AA2

Skor New Balance, jeans Toteme , tisha Zara, kavaj Toteme. Väska chanel

BB238D46-B8C8-4223-B891-86513C0CFE95

Kostym A part of the art, jacka Acne, skor Chanel. Solisar Fendi

E023C15E-BA30-42E2-B821-F2D9FE33268C

Kängor Gucci, Hoodie Saint laurent, kappa Köpmansgatan båstad, solisar Alexander mcqueen.

353397B9-81DD-42F3-8741-E206629B6CA6

Sneakers Balenciaga, Jeans Gina Trticot, tröja o kappa Toteme, mössa Samsoe

EC02865E-81FC-41AE-9DB0-7CA697F11958

Sneakers Balenciaga, Byxa One & Other, T-shirt Replay knuten I midjan för en tightare känsla mot den luftiga brallan.

6D1DB2D5-A5D5-4901-96C3-8197C9488FDB

Sneakers New Balance, Tights Lululemon, T-shirt BIKBOK, hoodie Nike, keps Zara

3ECCE188-65A4-4E6E-83DD-E5288F7A8196

På jobbet. Glitterbralla Replay, tröja Zara, Jacka från en loppis i Miami, väska Saint Laurent.

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00