ANNONS

Helgfrukost recept!

/

Recept

,

Jag är tokkär i frukost! Finns ju inget bättre mål om du frågar mig. På helgen är det kanske lite mer tid att skoja till det och kanske tillochmed peppa dagen innan så det är ännu enklare att pryda frukostbordet med matkärlek!

89BB80EE-C439-4D16-98FE-42D1243D67B3

Gröt. Koka upp havregryn me vatten o blåbär. Skumma havremjölk och häll ovanpå. För mer mättnad- addera lite det yoghurt och nötter på toppen

Jag ska här dela med mig av ett av mina bästa frukostar. Det är näringsrikt, vackert för ögat, ganska lätt att göra och smakar himmelskt! Jag håller mig mätt länge och det blir en god känsla med energi i kroppen så jag bygger den stark. Mat för mig är mer än bara bakfylla. Jag älskar att tanka kroppen med rätt råvaror som kroppen kan göra om till bränsle eller lagra rätt.Sedan ska det såklart alltid finnas plats för det göttiga som kanske inte alltid är så bra för kroppen men smakar gott i själen. Criossant tex! Älskar att njuta av en färsk crusse. Helst efter en tidig mysjogg på Paris gator och torg tillsammans med en stå-espresso vid en bar som knappt öppnat med solstrålar som nuddar min panna och jag får ett varmt leende av mannen bredvid mig som jag dyrkar.

Å herregud som jag saknar att resa! Dofterna, smakerna, ljuden… Älskar att få uppleva andra kulturer och komma hem full av inspiration till resten av livet.

Så helgerna får man allt piffa till frullen lite och trolla sig bort en smula. Kanske har du som sagt mer tid och kan unna dig att lägga lite kärlek på dagens första mål mat.

FA693F0A-09DC-46CA-ABF1-B1B2FD896D74

Grön smoothie. Lägg i en näve av allt och mycket vätska, mixa.

Grön smoothie:

Bladspenat, grönkål, havremjölk, avokado, selleri, vatten, något proteinpulver ( jag kör med Life Homie eller Renee Voltaire s) , banan.

B194C9CD-6A1D-4EBE-A94D-484049F6EED6

Hunkens scrambled eggs.

Han knäcker i några ekologiska ägg, vatten , salt , river i parmesan och steker snabbt och lätt utan att bränna, hyvlar över färsk svart tryffel. Lyx och så gommen slår volter.

443A6883-937B-4419-9EB3-C51AC081DD9D

En frulle man blir mätt o go på rätt sätt av.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00