ANNONS

Ljuvligt kvinnfolk!

/

Resor

,

Träning

,

När jag och Miranda planerade för årets Wispresa vågade vi inte ens drömma om detta utfall. Att det skulle samlas 35 varma, starka, ödmjuka, kraftfulla, vackra, energiska kvinnor på samma plats.

Det var som om vi alla förenades med en mjuk len respekt mot varandra. Ingen med näsan i vädret, ingen med onda tankar eller smussel o visk. Inte en enda som tittade snett eller jämförde sig. Var och en tog för sig av veckan. Det som jag så tydligt förmedlade. Jag lägger ingen värdering i om man struntar i morgonpasset och vill sova, om man lämnar yogasalen mitt i eller om man hellre sippar på ett glas bubbel vid poolen när vi andra körde löpintervall.. För man var där för Sin skull. Inte för min.

Villa Madonna är en svenskägd och drivs av Helene och Mikael. Med förstklassig service och outstanding ett av de vackraste hotell jag bott på tog de hand om oss under 5 härliga dagar. Vi åt magisk risotto, färskpressad apelsinjuice på morgonen och ”slå kullerbytta-gott” cappuccino däremellan. Ett o annat glas vin avnjöts av damerna också. Jag älskar vin och unnade dem allt. Men jag har som policy att inte dricka alkohol när jag jobbar. Trots att en är på vingård.. =)

På torsdagen var det ReplaySweden-dagen, som tillsammans med Resia Sverige är våra sponsorer till resan. Då åkte vi traktorsläp till en närliggande vingård och fick tappa upp vårt egna vin från Maestro Vittorios stora vintankar. Vi fick även ett smakprov på Vårens trender från Replay och smaska på druvor från vinrankorna. Fredags morgon skulle vi åka hem tidigt men jag ställde klockan och klev upp innan solen rest sig över bergen. Hann både med min egen lilla morgonyoga och ett intervallpass i backe. Även om jag instruerade 10 klasser dessa dagar är det inte heller där jag som är i fokus.

Det är inte min tränings som prioriteras, det är deltagarna. Så att få kötta ur innan hemfärd är det bästa jag vet!

Helgen spenderades sedan med mina 3 bästa. En något trött mamma men som de tog hand om mig. Lycka! Rikedom att liksom ha 3 så kärleksfulla under samma tak som jag själv. Tack min familj!

Tack underbara Miranda för att du är min Skata och jag älskar att jobba tillsammans med dig. Tack alla töser. Ni har alla from nu en speciell plats i mitt hjärta och jag hoppas vi ses snart igen. Lite kär i er varochen.

Ha en fortsatt fin vecka och varmt välkommen att följa med oss nästa år. För inte sjutton kan vi sluta nu. Vi ska få hela världen att må gött!

Massa kramar

Ida

Nedan följer bilder. De snyggaste är tagna av den fenomenala Hanna Skoog.

Johan Mattsson

Fyspass mån em när vi kom fram

Johan Mattsson

Ett litet tävlingsmoment för att släppa loss adrenalinet och landa in i veckan.

Johan Mattsson

Vilka tjejer! Ryser varmt och längtande när jag tänker på dem!

Johan Mattsson

Bakom mig ser ni det vackra hotellet. Villa Madonna , Monastero Bormida utanför Milano mitt i Piemonte.

Johan Mattsson

Vinyasa Yoga

Johan Mattsson

Outfit hela veckans träning från Röhnisch.

Johan Mattsson

Mjuk yoga o meditation. Vi startade denna dagen i tysthet. Ingen fick tala, ingen skulle heller röra sin mobil innan 09:00.

Johan Mattsson

Miranda kan allt om Replay och brinner för märket. Precis som jag. ÄLSKAR ÄLSKAR deras kollektion nu i höst. Såg även ut att bli en sportig vår . Me like!

Älska frukost

Johan Mattsson

Älskar denna där. Så cool bild som Hanna tog.

Johan Mattsson

SÅ fylld av kärlek efter denna veckan! Tack Hanna för alla fina bilder. Love u!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00