ANNONS

Tångbad o fint kvinnfolk

/

Vardag

,

Hallojsan kojsan!

Sicket lurigt väder det skulle till att bli här på vårkanten ändå? Vinter ömsom vår ömsom sommar nästan…. Jaja.. något jag bestämt med mig själv är att inte älta vädret. Bara låta det vara. Anpassa och sedan njuta av det som går. En regnig dag- extra tacksam att jag har bil, gym och varmt te. En solig dag- löpning utomhus och en lunchkaffe i solvägga.

Idag skulle jag cykla 2 Tim. Storm i Båstad så jag valde gymet:) Gick fint! Såg på två olika filmer om yogans historia och tog några mail och ett telefonmöte. Swisch så var det passet i hamn. Annars är jag ju en riktig utomhusare. Älskar naturen, frisk luft och allt därtill. Som att få bada varmt bad i tång från havet! De du!

Skulle ha lite planering inför framtiden med den goa fina Camilla på Replay och min alldeles egna Skata Miranda. Älskar dessa två kvinnor av hela mitt hjärta så att jobba tillsammans är en lyx! Vi begav oss till Torekovs Warmbadhus. En liten stuga nere vid hamnen i Torke.

Där togs vi emot av den vackraste Charlotte jag sett. Mörkt Bruna mjuka ögon, böljande tjockt hår och hy len som sammet.

Vi fick varsitt rum fyllt av tång att krypa ner i och efter halva tiden kom Charlotte in och skrubbade kroppen med tång.

Jag har på riktigt aldrig varit så mjuk i huden! Det sitter i än! Hade riktigt fnastorr hy på hela kroppen efter vintern. Poff så va det väck!

Sen myste vi till utsikten av havet och fortsatte dagen på Torekov Hotell för lunch och möte i deras fina lokaler. Lugnt, stillsamt och trevligt.

Ska nog bannemej ta en ”staycation” där en dag. Så fridfullt. Å så vill jag mysjogga vid havet nedanför hotellet. Magiskt vackert!

Hoppas din vecka startat fint!

Jag har varit galet produktiv so far! Har massor med jobb nu hela maj så då är det skönt att energin finns där.

Nu ska jag läsa godnattsaga, pussa trollen och sedan dricka kvällsteet i lugn o ro.

Kram kram!

Trodde aldrig jag skulle våga ligga i tången men det var lite läskigt först sen slappnade man av och njöt.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00