ANNONS

Vips!

/

Familj

,

Vips så var födelsedagsveckan här och våren bara kutar förbi som en snabb hare som fått upp spår! Jösses va det går nu hos fru b Olsson..

SÅ ledsen att jag är här inne så lite. Gillar ju detta med att skriva … Fast just nu går allt i ett hiskeligt tempo o sköj e de me:)

Fast i vanliga fall har jag nog laddat mer för min födelsedag.. Den är på lördag och jag har inte ens planerat vad jag vill ha på frukost…. Eller jo… det vet jag ju. Havrepannkakor o svart kaffe:) Ååååå som jag älskar när Hunken steker dem i smör….

I helgen var vi på Öland och firade lilla sessans födelsedag med dunder o brak! Herregud så fint hotell han köpt min Hunk. Jag och barnen stormtrivs när vi är där! Den stackarn får ju mest jobba men jag tror han tycker om det också…:)

Hoppas din vår går lite saktare. Jag ska nog bannemej ta fram röda pennan för att börja stryka lite saker. Jag vill UPPLEVA våren! Den är ju ljuvlig! På alla sätt! Speciellt här i Skåne där det är varmt o soligt nästintill varje dag! Mornarna är helt magiska ska ni veta!

Är lite trött av pollen nu men så fort jag kommer ut blir jag piggare och belöningen med vacker soluppgång gör det hela så värt!

Må så gott finis!

Bjuder på lite härliga bilder från helgen.

Vill du kika mer eller boka en härlig middag, övernattning eller semester på hotellet kan du gå in HÄR .

Min familj. Oj som jag älskar dem. Allihop. Fullt ut.

Pöss o kram!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00