ANNONS

Hotell Borgholm

/

Resor

,

Alltså redan fredag och helg igen!

Inte klokt så veckorna rusar fram!

Förra helgen tog jag med en mancold Hunk, joggingskor, 2 övertaggade kids o tog en roadtrip till Öland för att besöka Hotell Borgholm .

Hunken har, tillsammans med sin kompanjon Christoffer, tagit över det anrika hotellet med en gourmet-restaurang i världsklass. Tillsammans ska de förvalta den känslan och utveckla konceptet än starkare. De har tagit inspiration från den Öländska kulturen, miljön, naturen, lokalproducender osv för att förstärka känslan av hela Öland inuti ett hotell o restaurang. Det kommer bli ett så enormt lyft för hela Öland och jag är så imponerad av allt slit de , tillsammans med en fantastisk personalstyrka, har lagt ner för att i nästa helg öppna upp dörren för invigning.

Jag ser fram emot att få äta mat som sjunger vårsånger i smaklökarna och härliga promenader i örtträdgården, kaffe på innergården och god natts sömn i något av de nyrenoverade hotellrummen.

Efter vårt dygn där förra helgen upptäckte jag ju även magiska stigar , joggspår, kallbadhus , slott, slottsruin, mysiga butiker, caféer och trolsk miljö längs Prinsessan Estelles stig.

Ser fram emot invigningen nästa helg och skickar all kraft till personalen som jobbar järnet in i det sista för att få allt klart!

Sverige är verkligen himla vackert ! Tänk bara allt vi har! Skånes vidder, Sthlms skärgård, Gotlands sandstränder, Ölands väderkvarnar , norrländska skogarna och den västgötska slätten bara för att nämna några:)

Ha en härlig helg var du än må befinna dig i vårt avlånga land!

Varm kram

Ida

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00