ANNONS

Min helg i bilder

/

Familj

,

Hej mina raringar!

I helgen tog jag en social detox. Så skönt ibland att bara kunna fokusera på att vara i nuet. Dock inte utan min kamera! =) Thihi! Älskar att ta bilder! Speciellt med kameran. Att få leka med ljuset och se helheten. Även att få fota dom jag älskar.. =)

Vi fick celebert besök av mamma, pappa, lillebror o sambo med liten Pyret. Även en vän till familjen Anna o hennes Wille kom för att fira Charlie på lördagen.  SÅ himla lycklig att dom kom allihopa!! Vi har haft en ljuvlig helg tillsammans.

Först tog jag o Emma en stund på stranden med alla småtrollen. Det var helt vinstilla och sol! Ljuvligt! Jag fick inviga mina nya On Running som jag fick av dem på posten i present i torsdags. Den nya modellen heter Cloudswift och är precis lika skön som snygg! =)

På kvällen var vi på Hjorten. Kvarterskrogen i Malen Båstad där vi bor. SÅ mysigt!

Lördagen njöt jag och Emma av en stund på Yogalito för att sedan fixa o dona inför födelsedagslunch för Charlie. Stella ville SÅ gärna vara med på ett kampsportsläger hon längtat till så hon kom först senare. Så lilleman fick all attention själv… ja när det lilla söta charmtrollet Klara sov förstås… =) Hon är så galet söt! Vill bara äta opp na! =)

Efter lunchen bestämde Charlie att vi alla skulle köra dansstopp. Alltså jösses som jag skrattade! Alla vuxna människor som stuffar runt till Samir o Viktor och fryser till is.. Hahah! Älskar när vuxna får leka!

Lördagkvällen var vi på Sand och åt. Lite möra o trötta efter en lång dag så det blev en kort middag och Mello i soffan.Söndagen tog jag en kort mysjogg innan vi  åt lång frukost innan de alla begav sig hemåt.

Jag och Hunken unnade oss en härlig promenad i solen innan vi hade söndagsmys i soffan med våra små godingar i lugn o ro innan mamman somnade med öppen mun i soffan vid 20:45.. =) Jag är hopplös!

Hoppas du haft en fin helg och att starten på veckan varit bra!

Här är lite bilder från min helg.

Varm kram!

Igår fyllde han år och han hade önskat sig blå princessbakelse .

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00