ANNONS

Träningsresultat o magen

/

Träning

,

I Samarbete med BioGaia Protectis och Medhouse AB

Jag har i vinter gjort en himlans massa tester. Blodprover, håranalys , mjölksyretest,  osv… En av grejerna som kom fram var just det här med min mage, mina tarmar. Vad kan jag göra för att skydda tarmväggarna? Hur kan jag få goda bakterier i tarmfloran?

Då frågade jag om det var fullgott att äta BioGaia Protectis som tillskott/komplement. Mina läkare godkände produkten och jag kan därigenom få ännu bättre träningsresultat , rent tekniskt. Jag lade även till lite Glutamin i min dagliga smoothie som sägs skydda tarmväggarna från att läcka.

Dessa två små enkla tillskott gjorde susen! Hela kroppen har känts piggare, friskare och lättare.

Sen har vi ju det där med att om man är frisk kan man träna. Man ska aldrig träna sjuk! Om man har ett bra immunförsvar så kommer träningen bli kontinuerlig och man får sina resultat som man önskar. Har man massa små förkylningar så kommer man lätt av sig. Och som sagt, mycket av immunförsvaret sitter i tarmen och BioGaia Protectis hjälper tarmen och magen på vägen! Toppen ju!

Sedan är ju den andra aspekten av att känna sig lugn o go i magen när man tränar. Jag kan uppleva att magen kan kännas uppblåst innan ett pass. Sedan släpper det lite när jag utför passet och sedan kommer det efteråt igen…

Det är så trist att behöva anpassa träningen efter en krånglig mage när det ju faktiskt går att råda bot på.

Jag äter 5 gånger om dagen. Vegetarisk, varierad kost med fokus på mycket färg och rena råvaror. Jag försöker dricka vatten i lagom mängd och undviker socker och transfett. Det är fullgott om man är noga med att få i sig all näring man behöver men har man en lite bökig mage, som jag, är det skönt att lägga till just dessa små tuggisar. Det är för enkelt för att inte testa… 😉

Så jag kan varmt rek BioGaias tuggtabletter för en godare maghälsa på så många vis!

In och läs mer eller hitta närmaste återförsäljare HÄR.

Ha en fin dag!

Kram Ida

I Samarbete med BioGaia Protectis och Medhouse AB

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00