ANNONS

Rö pölse o lyckligt folk

/

Familj

,

Resor

,

Hej goa ni!!

Hoppas ni också fått se solen lite i helgen!

Här är vi på tåget hem till Båstad och det skulle bli uppåt 10 grader och sol i Köpenhamn! Wow!

Vi har som jag skrev roat oss mellan lite ihoppusslade av jobb i veckan. Barnen har varit hemma på sitt sportlov.

Det har funkat helt okej. Både jag och Hunken har nog haft lite för mkt att göra egentligen men ville så gärna att barnen skulle få sovmornar ( blev inte en enda), leka med kompisar ( blev en eftermiddag) och bara ha det härligt tillsammans ( slogs mer än lekte…)

Hursomhelst… livet är ju såhär… En har en bild som en påminns varje gång är falsk men lyckas ändå lura sig att det ska bli lugnt o fint:) Aja… nånstans älskar jag liksom det… Att det blir som det blir … Barnen får följa med på lite jobb. De lär väl sig av det också vill jag tro:)

Fredagen skulle vi iaf iväg på ledig helg. Tåget till Cph och ett litet mysigt hotell i Nyhavn stod på agendan.

Ljuvligt när man inte har några planer. Å sen att vädret blir så fint! Lycka!

Jag tycker mig tro att köpenhamnsbor är himla trevliga! Det är inte alls så många som går med nosen i mobilen … Dom cyklar överallt också! De säga vara ett lyckligt folk och jag tror att dessa två faktorer spelar in …:) Frisk luft o mindre mobil.

Vi har strosat, besökt guiness museum, busat på lekplats, ätit avotoast, fikat, smakat på rö pölse ( obs inte jag?) mamman har mysjoggat och båda kvällarna tog vi mys på rummet. Plockemat från affären och soffhäng med tv eller en bra bok.Jag har bara mysjoggat på mornarna. Verkligen myyyyyyystempo. Helt utan klocka eller tidtagning eller mätt distans.

Det har varit för att tanka lite energi innan dagen kör igång och få go frisk luft o sol på nosen. Jag älskar att se solen gå upp! Mitt bästa!:)

En riktigt fin helg helt enkelt. Kan varmt rek att stuffa ner med tåg. Barnen älskar det! Ja me! Man åker tryggt och kan läsa, dricka kaffe o prata.

Men nu längtar jag hem till lugna Båstad:) Älskar tystnaden o havets brus!

Ha en skön söndag!

All kärlek!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00