ANNONS

Min mamma

/

Familj

,

Är så glad att just min mamma blev min.

Har alltid varit en ganska energisk tjej. Med lite vilja på det så hade nog mamms o papps lite utmaningar under min uppväxt..:) Lägg till äventyrslysten, naiv och modig….

Inte konstigt att det dröjde 6 år innan jag fick ett syskon …:)

Min mamma är lärare. När jag gick i högstadiet var hon lärare på gymnasiet. Där alla snygga killar gick som man trånade efter…

Jag ville som alla andra gå på festerna som de äldre killarna var på. Mamma sa nej. Alltid nej. Jag fick hålla mig till högstadiedisco eller ha kompisar hemma. Hon sa att hon visste precis vad som hände på de festerna med alkohol o rökning. Behöver jag säga att jag var arg? Alla andra fick ju!!

Som vuxen tackar jag henne. För hennes beskyddande kärlek som gjorde att jag aldrig kom hem full som underårig. Aldrig hamnade i säng med någon kille. Aldrig gjorde allvarliga hyss eller hamnade i fel sällskap.

När jag var 18 blev jag tillsammans med 8 år äldre Daniel och hade då ett fint förflutet som jag var stolt över. Vi tillsammans har upptäckt livet på rätt sätt med hängslen och livrem för det mesta:)

Jag hade likväl kunnat bli den tjejen som naivt gick på varenda smäll som en tonåring kan råka ut för… Jag har alltid trott gott om människor…

Mamma har jobbat och jobbar fortfarande hårt för alla andra. Hon är världsbäst på det. Men inte riktigt lika bra på att ta hand om sig själv.

Så när hon har sportlov ville jag ta hand om henne en stund.

Det blev en urmysig morgon/förmiddag som jag kommer minnas länge. Min fina mamma badade tillome i havet 3 ggr för min skull:)

Tack mamma för att du valde att behålla mig trots dina unga 21 år när du upptäckte mig i magen. Pappa 20 år och blott en gosse…:) Jag vet hur hårt lass du dragit och jag är tacksam för att du kämpat för vår familjs skull.

Nu hoppas jag du får mersmak och vill unna dig det goda i livet! Du har kämpat hårt hela ditt liv. Nu ska du må gött tycker jag!

Denna dag gör vi om snart igen!:)

Älskar dig!

Tack!

Din lilla I

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00