ANNONS

Schlätta o förändring

/

Pepp

,

Jag har bott på den västgötska slätten hela mitt 36-åriga liv.

I juni flyttade jag med min familj till Båstad.

Lätt? Absolut inte. Modigt? Ja. Dumdristigt? Kanske i någons ögon men i värt hjärta kändes det rätt.

Ett beslut och ett steg som växte fram under lite mer än ett år innan vi vågade. 2018 var året jag bestämde mig för att vara modig. Det gick för det mesta bra men då o då var jag för modig för mott eget bästa…:)

Att göra en förändring i något som redan är okej/bra är inte lätt. Det är nog lättare om allt är dåligt… Då vill man kanske fly till något man tror blir bättre. Men att bo i Vara var helt okej och faktiskt bra! Saknade några saker men det funkade…. Fast saknaden efter frihet blev större ju mer tankarna gick åt att få just mer frihet.

Vad är frihet tänker du? Ja för mig är det att bo vid havet. Mina lungor är större och jag kan andas djupt. Jag känner frihet. Kan inte förklara mer än så. Massa annat också såklart …

Vad jag vill ge dig med detta är att förändring är svårt, jobbigt , ängsligt, skrämmande…. Men en förändring startar i en process att vilja något.

Bara en ger sig fasen på det så går det! Men allt börjar inom dig. Processen kan vara lång och tuff men det blir ofta alltid till det bättre.

Så tack Schlätta för 36 helt magiska år! Nu får framtiden skapa resten av detta magiska liv vi lever!

Ha en fin lördag raring! Jag o Hunken tog en låååång prommis till kyrkogården och sedan gofrukost på Esti innan avfärd mot Smögen! Ska hälsa på våra bästa vänner Anna o Melker för padelmatch, bastu o kalldopp! Älskart!

Massvis me kärlek!

/Ida

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00