ANNONS

God Jul

/

Familj

,

Hej alla goa!

Hoppas du haft en härlig decembermånad som nu börjar lida mot sitt slut…

jag fullkomligt älskar allt inför julen! Speciellt lucia! Det är min favoritdag på hela året tätt efter min födelsedag:)

Vi lussar alltid för barnen på morgonen och har en bred repertoar!:)

Igår hade vi lilla julafton med min familj som åkte hela vägen från Schlätta till oss. Jag hade fixat o donat o grejat hur mycket som helst. Såklart blev det sjukdom mitt i allt o allt som kunde gå åt pipsvängen gjorde det….:) Men men… det som inte dödar det härdar och tack vare bra verktyg tar en sig igenom även de svåra stunderna när livet testar en…

Så det blev till slut en väldans mysig dag och kväll.

Jag vill önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Tänk på att låta ljus o kärlek leda dig genom helgerna. Om mörkret är där- fråga dig själv vad du behöver för att hitta tillbaka till ljuset… Det är inte ego att säga vad du behöver… varken till dig själv eller de du älskar. En liten stunds energipåfyllning är bara smart…

Sedan kommer du kunna sprida än mer ljus o kärlek till dig själv och de omkring dig!

All kärlek till dig från mig o min knastokiga lilla familj med bilder från vårt firande av lilla julafton.

/Ida

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00