ANNONS

Älskade söndag!

/

Familj

,

Träning

,

Hur känner du inför söndagar?

Jag ääälskar dem!! Ofta för att vi försöker boka NOLL saker denna dag… Vi har då tid att vara tillsammans, träna, laga bra mat och lata oss.

Idag har varit den bästa dagen på länge och jag är så lycklig och tacksam över den.

Ni som följer mig på sociala medier vet att Hunken varit i Grekland och hjälpt flyktingbarnen med familjer. Han har gjort en så ofantligt varm och härlig insats och jag är så stolt över honom. Kolla på @varaalskadebarn om du vill veta mer:)

Imorse fick jag kaffe på sängen av El Hunko och sedan cyklade jag till danske bagaren o köpte nybakade frallor som vi alla mumsade på till tonerna av Norah Jones. Älskar hennes musik och de passar på något sätt perfekt på hösten:) Snart får jag äntligen sätta på julmusik! Älskar!!

Sedan åkte vi hela familjen till gymet och tränade bål/armar. Ska lägga ut en film på instagram i veckan:)

En måste leka lite me…;)Därefter blev det en grön smoothie och en knäckemacka innan vi svidade om till cykelkläder.

Tuff som jag var valde jag shorts. Faktiskt mest för att jag behöver kudden i bak och äger inga långa byxor med det i…. Men jag frös faktiskt… Så nästa gång får det bli dubbla lager.

Men himmel vilken vacker tur vi fick! Jag njööööööööt hela vägen ( förutom några jobbiga backar) .

Väl hemma gjorde vi linspasta med quornfärs och gröna ärtor med spenatsallad till. Mätt som en plätt!

Sedan kom barnens kompisar och vi packade iordning en korg med ved, tidningspapper, pinnbröd, varm choklad och kaffe. Vi stranden i Hemmeslöv finns där en lite grill på stranden.

Mamman fick briljera dels genom att göra degen och portionera och sedan tälja bra pinnar att grilla med. Joråsåatte… en är ju uppväxt i skogen:)

I eftermiddagssol spelade de små killarna fotboll , Hunken tände elden och jag täljde pinnar med de stora. Så galet mysigt. Bara vara. Se ut över havet, dofta eld, äta nybakt pinnbröd med alldeles för mycket smör…:)

Jag tog en promenad längs havet hem och stannade ut och grät lite över hur galet tacksam jag är över livet.

Sedan gjorde Hunken brysselkålsgratäng och nu blir det kaffe o veckoplanering.

Jag skriver dels ner barnens aktiviteter, skolsaker och min egen träning. Så kan jag släppa det sen och ta en dag i taget. Så jobbar jag:)

Hoppas du haft en skön helg och är laddad med ny energi för veckan.

Massvis med kramar

/Ida

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00