ANNONS

Social detox

/

Familj

,

Hallå kompisar!

Hoppas er vecka börjat bra! Min har startat i raketfart!

Herrejösses va en har å göra.. Men jag är lite så att, ju mer jag har , desto mer får jag nästan gjort… ja till en viss gräns såklart.. 😉

I helgen fick jag bara ett infall…. Såg att min vän Johanna Hector skulle stänga av telefonen under helgen.. Så jag valde en minivariant av det.. Jag stängde av sociala medier..

Jag är absolut inte trött på dessa kanaler eller känner mig stressad av dem. Men just därför… Att kanske faktiskt fortsätta hålla den känslan. Som att vara borta en stund från någon an älskar.. Så när man ses är man så glad i det! Att saknaden kan göra att man får lite nytändning ! =)

Så jag tog med mig familjen till Norrvikens Trädgårdar i lördags. Vi vandrade i trädgården några timmar. Barnen lekte, vi pratade om växterna, tittade på det nybyggda växthuset och upptäckte nya stigar. SÅ oerhört vackert där just nu. Å några veckor till är det gratis att gå in så passa på om ni är i krokarna!

Sedan njöt vi av lunch i deras orangeri. Barnen åt köttfärssås o pasta. Jag åt något grönsaksrätt som var så vackert som en tavla. =)

På söndagen fixade vi barnvakt och gav oss ut i magiskt höstväder och sprang 20 km. Det var inte härligt eller kul men det var en galet härlig känsla efteråt! ! NYC maraton närmar sig och jg behöver få några långpass i benen. Så roligt att kunna springa tillsammans!

På eftermiddagen var barnen hos kompisar och jag o Hunken strosade vid havet och i hamnen. Satte oss i solen och tog en fika och bara njöt av lugnet. Han är verkligen min bästa vän och det finns ingen jag hellre spenderar tid med än honom… ja o mina små då förstås… 😉

Hoppas din dag nu blir härlig och solig!

Jag ska unna mig en stund ute på lunchen tänkte jag.

Varm kram Ida

Jag bad även Hunken vara fri från sociala medier. Det lyckades han också fint med! =)

Boots från Zadig et Voltaire, skinnbralla YSL, skjorta Zadig, tjocktröja från Lexington, scarf från Replay, mössa från FWSS. 

Min tuffa kille. Jacka o jeans från Replay, tischa från iDigDenim

Jag älskar brysselkål!!! =)

Så vackra färger det är nu! =)

Några timmar bara jag och han. Magiskt!

Söndagsfika i solen.

Tröja Gestuz, jacka replay.

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00