ANNONS

Tufftuff, djup och förälskelse

/

Familj

,

Mode

,

Hej godingar!

Så var det söndagskväll och jag är sådär gott mosig efter en ljuvlig helg.

I torsdags var Hunken på The Perfect World Foundation-galan! Utan sin fru som han troget haft vid sin sida 3 år irad innan…. Men barnen behövde mig och då är det alltid alltid de som går först.

Så han stannade kvar till fredagen och vi tog tåget till stan! Tycker verkligen om att åka tåg! Man slipper fokusera på trafiken, barnen kan röra sig fritt och man gör ett bra val för miljön!:)

Barnen var SÅ pepp! Jag hade bokat hotell och de hade med sig några veckopengar för att köpa noga planerade saker till sig själva. Jag skulle få njuta av Johanna några timmar och sedan skulle vi hela familjen gosa ner i sängen med lite mat och tv innan läggdags:)

Jag är verkligen hopplöst förälskad i min man. Äkta kärlek och jag attraheras sexuellt av honom. Men jag kan också blir helt förälskad i mina vänner! Fast liksom på ett annat sätt…:) Som jag är i Johanna Hector. Hon är en varelse. En uppenbarelse. Hon är ett väsen med en oerhört vacker yta nedifrån och upp samtidigt som hon har ett djup som jag aldrig mött.

Så fort vi ses kommer vi in i djupa diskussioner, ser varandra rakt in i själen och talar om livet, känslor, upplevelser och minnen. Viktigast av allt- om framtiden, mål, drömmar och visioner.

Jag var helt fylld av kärlek efter våra två timmar tillsammans över ett glas vin på Pigalle i fredags! Så landade jag i min familjs famn och delade med mig av energi och kärlek.

Tack Johanna för allt du ger! Är så glad i dig och vår vänskap. Den är på riktigt och du lär mig så många insikter om livet! TACK!Vi sussade så gott vi kunde den natten och på morgonen studsade jag och Hunken ut på en liten mysjogg medan barnen roade sig med varsin iPad en halvtimme.

Det funkar toppen för oss och vi har testat nu några gånger iår då Charlie fyllde 6 och Stella 9. Innan har vi turats om att jogga ut men idag är de mogna nog att vara själva en stund. De vet att de inte ska öppna för någon och vi är inte långt ifrån dem utan springer en runda runt hotellet där vi bor.

På förmiddagen myste vi med lång frukost sedan åkte jag iväg på jobb vid Prana Festival och familjen till Liseberg. Mer om festivalen en annan dag..

Nu ska jag se valvakan över en kopp te och planera veckan aktiviteter.

Ha en skön kväll raringar!

Varm kram Ida

Jag tog på mig en röd skinnkjol från Isabel Marant , en svart tisha från Saint Lauren och mina sneakers från Alexander Mqueen till vindejten med Johanna. Blev lite småkallt när jag promenerade hem så jag var glad att jag fick med en tjocke -tröja!

Stella äääääälskar morgonrock. Precis som sin mamma…:)

Charlie hittade en mysig plats att läsa sin bok på:)

Sånt klipp i steget han har min Hunk! Så fint de gjort nere vid vattnet!

Vasagatan. Mååååånga minnen här. Vi bodde på Götabergsgatan 2007-2008.

Min stora tjej! Alltså goa goa tjej så fin du är!!

Gröna till oss , gula till Charlie och röda till Stella. Bara massa nyttigheter men ändå sååå gott och barnen slurkar! Å så en rawfoodcake med Citronsmak till gangstersessan:)

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00