ANNONS

Krångla inte!

/

Familj

,

Mode

,

Det där med livet alltså …. När en förenklar och släpper garden blir det himla härligt!

Det blir allt tydligare ju äldre jag blir.. Att jag faktiskt lever för mig och de jag älskar. Inte för att behaga andra. Inte för att visa upp någon yta. Inte för att prestera för andra..

Så dagarna här i Båstad och vår nya vardag är till stor hjälp för att fortsätta det tänket.. Jag kan absolut stå och baka sockerfritt bananbröd och steka glutenfria pannkakor, packa i rödvit duk och söt korg. Ibland tycker jag det är himla mysigt. Men det får inte förta syftet! Ibland krånglar vi till det alldeles för mycket. Tänker att- ” om jag inte gör det ordentligt kan jag inte”

Det är samma med många jag möter som vill börja träna… De resonerar som så att de behöver köra stenhårt 5 dagar i veckan för att det ska ge något resultat. Fast nej… Du måste inte det.  Om du är ensamstående med 3 barn och heltidsjobb kanske du bara kan ta 2 promenader i veckan och sedan köra lite squats på lekparken på lördagar. Och det är nog! Det är efter dina förutsättningar och allt är bättre än inget.

Så häromdagen var det fint väder och barnen hade inga aktiviteter inplanerat. Jag hade fullt upp hela dagen med jobb och möten så jag hann inte piffa en mysig picknick. Det fick bli en flaska vatten, chiariskakor, en halvrutten banan och ett äpple. Sedan slängde jag med nån liten probiotikashot med för mycket socker i också… I en plastpåse. Sen satt jag där på en bänk och tittade när barnen körde runt runt runt och ropade ”-Titta mamma vad jag kan”… Sen pausade dom och åt lite. De tyckte det var SÅ mysigt.

Så…. my point is. Gör det inte svårare än vad det måste vara. Med allt.

Hoppas du får en fin dag raring!

Jag skickar med en kaffebild på min nya höstoutfit. Köpte kjolen i gbg. Den är från Dagmar. Köpte mysiga tröjan här i Båstad på Märkesbutiken och den är från American Vintage.

Älskar kjol o tjocktröja!

Massa kramar Ida

Inte så fotovänligt men va fasen… De tyckte om det ! =)

Min stora kille som bara älskar livet i Båstad! Tennis, fotboll, kickbike och kompisar! 

Min älskade stora tjej. Hon har börjat baka! Älskar det! Herregud som det mjölas och planeras. =) Mammas tålamod får prövas helt klart.. =)

Naglarna har den fina Camilla Törsell gjort. Hon har nagelstudio här i Båstad och våra barn går i samma klass. Så fin tjej!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00