ANNONS

Frukost- dagens bästa mål!

/

Recept

,

Goddagens sötnötter,

Ja om jag får välja är det frukost. Alla dagar i veckan! Mitt absoluta favoritmål på dagen!!

Men sen äter jag noggrant hela dagen. Jag skulle aldrig klara av att gå runt med hunger…

Jag lever ett aktivt liv och behöver näring. De dagar jag är mindre aktiv äter jag mindre portioner då aptiten är mindre. De dagar jag tränar hårt måste jag också fylla på med mer.

För det mesta planerar jag maten och framförallt har fyllt kyl/frys/skafferi med bra mat. Så det jag äter ger mig den näring jag behöver.

Ibland hamnar jag i ”bars-träsket”…. Alltså när jag inte alls planerat och måste ta något i farten. Väljer då gärna raw-bars med nötter, mandlar, dadel o bär eller frukt. Undviker gärna de som är allt för mycket e-ämnen i…. Gillar att äta rent.

Så! Hur glad blev inte jag av denna bok som jag fick på posten av den fina Therese!! Här är en hel uppsjö med bra recept och en tanke bakom råvarorna! Hon förklarar det gröna proteinet och tipsar om bra baser och råvaror samt en mängd läckra recept!

Therese Elgquist har även en fin blogg som du hittar HÄR . På instagram heter hon @plantbasedbythess

Ha en fin tisdag godingar!

Jag och barnen ska bjuda ut vår Elin på tidig födelsedagsmiddag!

Kramis

Här är ingredienserna till min morgon-müsli ! Jag blandar detta i en stor skål som jag har några dagar och äter som det är tillsammans mes osötad Mandelmjölk , ägg, kaffe och ost.Har jag tränat på morgonen lägger jag till en macka.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00