ANNONS

En resa med minnen för livet

/

Resor

,

(I samarbete med Resia Sverige och Replay Sweden)

Hallå i måndagskaoset!

Hoppas ni har en bra dag so far och att solen strålar även på er!

Idag hade jag gett vad som helst för att ta en låååååång promenad i detta ljuvliga väder! Men har alldeles för mycket att få klart innan barnen ska hämtas, maten ska lagas, de ska på varsin aktivitet och sedan föräldramöte. Ni vet ju att jag sedan inte alls kan förmå mig att promenera efter 21.00… Hahah.. Då kommer sömntåget.. =)

Vår resa till Piemonte  är något unikt på det sättet vi gjorde det… MEN Resia,som jag är stolt ambassadör till, anordnar resor hit. Klicka in på denna länk HÄR för att se vad när och hur.

Vi hade ett fullspäckat schema där vi mixade hårda pass med djup och sinnesro. Jag hade en röd tråd genom hela veckan i min planering kring hur vi skulle bygga fysiskt starkt till en början för att sedan peaka på onsdagen och då öppna än mer… Släppa ut det vi inte längre behövde bära på och sedan innan hemresa tanka på med energi. Man ska komma hem och vara fylld av en sådan resa som jag och Miranda ordnar. Man ska ha träningsvärk men syftet är djupare och med mer tanke än så…

Jag hoppas och vill tro att de tjejer som var med fick ut det de ville av denna veckan. Det är min enda önskan. Att få fylla dem med kärlek, kraft och energi. Jag tror faktiskt att den gemenskapen vi fick blev stark för många… En hel del av tjejerna reste ensamma och de har nu nog funnit vänner för livet. Som en av tjejerna sa när hon talade med sin man :- ” Här är alla som jag! Gillar att gå ut på pw i soluppgång!”

Så tack ni ljuvliga damer som förgyllde min vecka. Tack Resia Sverige för bra service, (extra stjärna till Beatrice Larsson)  Tack Replay Sweden för den lyxiga eftermiddag/kväll ni ordnade med. Tack Miranda för att du är min allra bästa vän helt utan filter och som håller cirkus när jag går o lägger mig… =) Du har en speciell plats i mitt hjärta.

Här kommer bildbomb tagna av den helt makalöst talangfulla Hanna Skoog. Se hennes fina blogg HÄR.

Så. Nu ska jag fortsätta njuta av förra veckan, gräva lite till i jobbhögen och sedan hämta de bästa små människorna jag vet och utfodra dem med Kalkonfalukorv och fullkornsris!

Pöss o kärlek!

PS…. om vi ska göra det igen? Japp. Å igen å igen å igen… För saker en tycker om ska en göra mycket av! Håll ögonen öppna! Pöss

Miranda- I love u!

(Kläder från Replay Sweden)

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00