ANNONS

Att få vara välkomna

/

Familj

,

Hej raringar!

Hoppas er fredag börjat väl!

Min startade med en regnig femma i Båstad. En liten mysjogg längs havet innan jag dyblöt belönades med en varm dusch och rykande kaffe! Älskart!

Igår var Charlie på fotbollsträning. Jag och Stella som partiska supporters medan Hunken styrde upp en kickoff på Öland.

Jag har nu varit på aktiviteter med barnen, möten och egna stunder där jag träffat Båstadbor. I olika konstellationer och föreningar. Alltså jag blir tårögd av hur himmelens fina och inbjudande alla är!

Man tittar varandras ögonen, hälsar, pratar och bjuder in. Varmt. Genuint. Var jag än varit har det blivit med en varm känsla efteråt. SÅ tacksam att vi blir mottagna på detta sättet i vår nya by. Vi kunde inte valt en bättre plats med finare människor att bo på. SÅ tacksam!!

Nästa helg har Charlie sin första fotbollscup. Han har redan ställt fram skorna… 🙂

I söndags var Stella o jag på Norrviken och fikade. Där fick vi komplimang för vår fina outfit ( som Stella bestämt) . Vi hade båda svart klänning, rubberboots och hög bulle på huvudet..:) Så mysigt att bara göra något jag och hon!

Ikväll kommer mannen i mitt liv äntligen hem och barnen har lovat att hjälpa mig göra tacos. Skräll…:) Älskar taco-fredag!

Ha en fin fredag godingar!

Puss o kram

Så goa killar på gårdagens träning. Charlie ville inte gå hem…

Så vackert på morgonen nu alltså… Helt stilla ….

Tack Båstad!! TACK!!!

Min tjej. Den finaste av dem alla!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00