ANNONS

Padel o film

/

Träning

,

Hej raringar!!

Hoppas er torsdag är toppen!

Jag sitter med mina prep inför nästa vecka. Vill SÅ gärna att allt ska bli så bra som möjligt till mina tjejer som åker med!!!!

Sommaren har ju som sagt varit helt ljuvlig…. Vi har ju fått till några pass padel-tennis också! En helt ny främmande sport som jag gillar mer o mer för var gång jag spelar!!:) Det enda bökiga är att man måste vara 4…. Så det kräva ju lite mer planering än att bara snöra på sig dojjorna o mysjogga…:)

En av gångerna spelade jag och Hunken tillsammans med vår Lotta och hennes goa Isac. Rikard har här gjort honom till en söt katt. För det är precis vad han är. Helt magiskt charmig och härlig kille!!

Rikard filmade alltså matchen och skojade till det lite när han redigerade filmen. Så den blev helt galet rolig. OBS! Ta det med en nypa salt och med humor. Alla inblandade skrattar tillsammans åt den… Se filmen HÄR

Nu blev jag ju supersugen på padel!! Ska försöka få till en match i helgen! Isac o Lotta- KOM o spela med oss!!!!!:)

Ha en strålande eftermiddag raringar!

Här i Båstad blev det sommar igen ! Varmt! Sol! Ljuvligt!

Kram Ida

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00