ANNONS

04:00 biiip….

/

Träning

,

Godmorgon solstrålar!

Hoppas ni sussar gott nu.

Här sitter jag med min stoooora balja kaffe och har lagt en uppiggande mask i hopp om att svullnaden i ansiktet ska gå ner…

Blir alltid som en ballong den veckan i månaden!

Idag ska jag fotas för Röhnisch och fotografen ville ha morgonljus. Så 05:15 ska jag vara färdigmejkad , påklädd och redo för första bilden. Därav arla morgonstund .. 04:00 ringde klockan ..:)

Sedan kommer jag att pausa fotograferingen för jag kan ju inte för allt smör i Småland missa Charlies upprop! Första dagen i skolan! Å Stellas första dag på sin nya skola! Så tjoff iväg vid 7:30 och sen tillbaka till photolocation 8:30:)

Igår cyklade jag till Torekov och hade möte med teamet och sen hem igen. Perfekt pass! 90 min backar med ett härligt kaffestopp ! Testade mina nya korgpedaler som jag tyckte väldans mycket om! Det får bli steg 2 innan jag testar klick-pedaler som steg 3. Lite läskigt känns det ju att sitta fast med fötterna..?:) Men kul är det med cykel! Älskar att flyga fram nerför åsen! Wiiiii!!!

Ville bara titta in o önska er en härlig dag. Gör det bästa av vad du kan för att sätta kärlek på din dag!

Varm kram Ida

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00