ANNONS

Suunto 3 Fitness

/

Träning

,

Hallå där raringar!

Hoppas din dag börjat strålande! Jag tog en tidig promenad vid havet och andades havsluft. Så härligt! Fick öven en liten dos av blöt skog i nosen. Alltså det doftar ju magiskt om något! Måste ta med barnen på en skogstur snart och kanske plocka svamp ! =)

(Detta är ett samarbete med Suunto 3 Fitness)

Jag har nu använt min fina Suunto 3 Fitness i några månader och tänkte göra en utvärdering av den.

Först en liten betygsättning där 1 är dåligt och 5 är suveränt.

Design – 5

Komfort – 5

Stegräkning – 4

Kaloriförbrukning – 4

Batteritid- 5

Pulsmätning – 3 ( går att köpa till ett pulsband runt bröstet så blir det full pott!)

Funktion – 5

Träningsdagbok – 5

Summa: 36 av 40 poäng från mig

Så summa summarum. Den är så galet snygg att jag får beröm varenda gång jag har den på mig. Så den hade varit lätt värd att ha bara som en helt vanlig klocka. Den är skön på handleden och eftersom den tål vatten är den lätt att diska av. Ingen fara heller att ha den i duschen när man bara ska schamponera kidsen.. =) Praktiskt. Det gillar jag!

Den håller i flera dygn i sitt batteri och laddas i ett uttag i väggen. Toppen!

Sedan har den en smart funktion som säger hur jag ska träna för dagen. OM jag vill… Ex. 25 min hård. Just stegräkningen går inte helt att lita på. Det är samma med mobilens stegräknare. Den mäter på vibrationer. Klockan är extra känslig på vibrationer. Detta säger Suunto ska komma med nya uppdateringen av klockan så hörni- uppdatera den! Ploppa in den i datorn och låt den guida er till en update! Enkelt!Vad jag verkligen ÄLSKAR med den… är att ex.

när jag spelar padel eller simmar och inte vill ha på ljud på telefonen så kan jag ändå snabbt se vem som ringer när jag har klockan på. Om det är ex Hunken så svarar jag alltid. Men känner jag inte igen numret eller bara ett kort sms från en vän så kan jag ta det sen. Utan att känna mig stressad att ha missat något.

Så vill du ha en lättmanövrerad, snygg, galet snygg, livsstillsklocka- då kan du inte hitta någon bättre. Jag älskar den så mycket att jag köpt en åt Hunken me! En svart med silver. Också galet snygg ! Vill du däremot ha en ren pulsklocka för din resultatinriktade träning- köp ett pulsband eller annan som är mer anpassad för det du ska utföra. Då med gps vilket blir dyrare. 3 fitness har ett grymt bra pris för allt det man får i den. Kolla på de olika modellerna HÄR .

Hoppas du blir lite klok på min utvärdering och att det kan hjälpa dig i denna djungel av klockor =)

Om du vill köpa en klocka idag kan du hitta den HÄR .

Om du har frågor rörande produkten är du välkommen att kontakta kundtjänst HÄR. Jag kan dåligt svara på teknikaliteter angående klockan dock.. Där övergår min kunskap. Jag är användare av den. Inte tillverkare eller produktexpert. =)

Ha nu en fortsatt härlig dag!

Varm kram Ida

i stolt samarbete med Suunto 3 Fitness

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00