ANNONS

Siden o Genuitet

/

Mode

,

Hej goaste ni!

Precis som ni säkert har nu har även jag ett hektiskt schema. Innan skolavslutning verkar det liksom alltid köra ihop sig… Å så ska vi flytta i samma veva här nu…. Ja jösses Amalia.

Men de e ingen idé å stressa…. Jag försöker ta små pauser och andas, vara extra noga med sömnen och maten samt tillåta mina träningspass ha lägre intensitet då.

Så att åka på middag i gbg med event för skönhet o siden var egentligen inget jag hann med… Men vad gör man inte för sin BFF? Å sen visste jag att jag skulle bli boostad med energi. För alla de damerna som var bjudna är äktingar. Såna som är varma , avslappnade, sköna, glada och allmänt härliga! Genuina kvinnor som släppt fasad och guard. SÅ glad över kvällen som sprang iväg! Poff sa de så va klockan massor, vi hade ätit himmelsk mar från Happy M Kitchen och fått lyssna till både Miranda , Pernilla (ägarna av DemoyCollection) samt skön musik från två goa gubbar.

Demoy är Miranda o Pernillas lilla bebis. Det är alltså magiskt vackra sidenkaftaner. Inte allldeles vanliga och långt ifrån basgarderobs-plagg. Det är unika prints i härligaste av silke. När jag får på mig mina så känner jag mig sådär extra flärdig och feminin. Som att man liksom skrider fram…:) Vill du se eller shoppa av dem kan du kila in HÄR. Du kommer då pryda samma plagg som många stora namn ”over there…”Hollywood, Dubai och andra flärdiga orter har fått upp ögonen för dessa kreationer. Inget konstigt alls. De ÄR unika. Precis som tjejerna som ligger bakom… 😉

Tänk så härlig en kväll kan bli när fina själar samlas…. Hoppas du får tid att träffa en äkta vän i helgen! En sån som lyfter dig, gör dig glad och peppad! Såna ska man ha fler av!

Nu ska jag på möte vid Riviera inför vårt event nästa helg!

Pyssen kramen!

Amanda Elmander. Skönhetsfabrikens vackra ägarinna. Om ni visste så mycket godhet och kärlek där finns…. Magiska kvinna!

Miranda. Mitt hjärtas vän. Gud så jag älskar den kvinnan! Å som jag imponeras av hennes driv, karisma och målmedvetenhet!

Frida Zetterström . Den pigga glada och oerhört energiska stylisten med fingertoppskänsla! Så glad att våra vägar korsats!

Monika Björn! En inspiration till så mycket! Även påtänkt blivande mor tillkom dotters man…. Om mammorna får bestämma! Hahahhaah!

Johanna Andersson. Blir alltid helt tom på ord när jag ska beskriva henne. Hon är liksom….. en gudinna! I så mycket …. Ah… Gudinna! Så får det bli.

Martina o Gunilla- Hovås små sockertoppar som strösslae glädje o kärlek var de än går!

Jo vi fick en bikini från Röhnisch också som jag tydligen och bestämt ville visa utan att klä av mig och förstöra aptiten…:)

Ska ta en riktig bild och testa den så får ni se om den är nåt å ha. Jag tycker om tanken att materialet är återanvänt av rester från havet…..

”Hjälp till att städa upp haven och välj Röhnisch Beachwear som är tillverkad av ECONYL® – garn och elastan. ECONYL® är 100% regenerad nylon fiber från fisknät och annat nylonavfall.”

Läs mer på Röhnisch hemsida eller klicka hem. Tror det var nån rabatt nu också:)

HÄR

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00