ANNONS

Simma lugnt

/

Träning

,

Hallå där i sommarhettan!

Herregudars så varmt det ÄR! Är så himmelens glad och tacksam för att vi nu är i Båstad och kan svalka oss med ett dopp då och då.

Vi är för övrigt här och sliter med flytten. Torsdag och fredag har jag burit, skurat, skruvat o svettats. Idag blev det en paus-dag. En dag som började med en stunds sim i Malenbadet med Hunken och sedan mysfrukost med trollen innan strandhäng.

Jag är ju inte så vass på crawl att jag bara kan pinna på längd efter längd… Så jag brukar köra 100 meter bröstsim, 100 meter crawl och varva dessa tills jag kommit upp i 1000 meter. Då är jag trött, mör och nöjd. Alla har vi ju olika preferenser såklart men att variera simsätten håller mig alert och pigg under passet iaf;) Å kanske du kan bli inspirerad 🙂

Hoppas dig helg är härlig och att du kan få tid till lite rörelse:) Morgonen är mitt bästa nu när det är såhär varmt! Skulle inte palla mysjogg i denna hettan… Så morgonens simtur var helt ljuvlig!!!

Varm kram

Ida

Mysfrukost med mina tokar!

Min Suunto 3 Fitness mäter längderna så slipper jag hålla koll:)

Malenbadet har 50 m bassäng så det är lite skillnad mot hemma i badhuset helt klart…

Sessan gräver o lilleman bygger koja

Klart vi badade!

Å spelade fotboll. C vann med 10-9:)

Å lite yoga såklart:)

Så kvällsmys på verandan innan vi hejade fram Sverige! (Jag från yogamattan…;)

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00