ANNONS

Syndabocken

/

Mode

,

Hej godingar!

Ni vet när man är extra stolt över sina vänner. Igår var jag stolt som en mallgroda över Sofies nya bok Syndabocken. Den sjätte i serien om Emma Sköld. Dessa böcker är fullkomligt genialiska! Har du inte läst dem innan… Gört!!

”En inbrottsvåg drar genom den välbärgade Stockholmsförorten Bromma, och tjuvarnas metoder blir allt värre. När ett mord på en tonårspojke skakar idyllen kopplas Emma Sköld in på fallet. Är det ett villainbrott som har gått snett?

Misstankarna riktas mot städerskan som hittade den mördade pojken. Eller är det den baltiske gästarbetaren som grips på bar gärning under ett inbrott? Fast besluten om att lösa fallet tar Emma saken i egna händer och försätter därigenom både sig själv och andra i livsfara.

Syndabocken är den fristående sjätte delen i den omtyckta serien om kriminalinspektör Emma Sköld. Det är en fängslande samtidsdeckare om lögner, hemligheter och hämnd. Hur förödande kan det bli om du förvränger sanningen?”

En liten mingelfest på Nosh & Chow som avlöstes med intim middag på Hantverket med ett gäng stöllar! SÅ himmelens trevligt ! Kom på i taxin hem att jag inte ens såg mig om inne i lokalen för att vårt bord hade så otroligt trevligt. Jag har kramp i skrattkindorna idag:)

Hoppas du kan skratta åt något idag. Det är så himla härligt att få göra emellanåt 🙂

Njut av resten av denna soliga dag darling!

Puss o kärlek!

Klänningen köptes snabbt å lätt inne i en butik i Sturegallerian igår. Såg imorse att jag gått runt med prislappen hela kvällen. Bra wispen. Snyggt…:)

Sofie. SÅN ljuvlig kvinna!! Sofia- lika härlig! Älskar hennes kommentar om dessert igår…” alltså jag är proppmätt men jag kan trycka ner lite dessert. Det går ”

Denise Rudberg. En annan favoritförfattare. Läst även alla hennes böcker. Suveräna!

Sofies dotter Kharma. Alltså hereegud vilken tjej! Socialt geni fylld av energi o h nyfikenhet!

Jag hade snyggaste killen på stället. Som alltid… 🙂

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00