ANNONS

Spiken i kistan

/

Mode

,

Jo! Men hörni!

I torsdags! De va ju en röd dag! Vi hade bestämt oss för att INTE boka upp något. Vi har ju en tendens att göra just det i vår familj…:)

Så poff så fick lilleman gå till morfar o Jocke för att snickra i huset och Stella ville till sin vän Nova i Lidköping. Så jag o Hunken fick några timmar själva! Jösses Amalia så härligt! Ääääälskar att vara med mina barn! Hela helgen vigdes åt dom men ibland är det oerhört härligt att få bara vara vi…:)

Så vi åkte ut till Spiken! Ligger en halvtimma från Lidköping vid Vänern. Där fick minsann frun ett glas vitt och finlunch med allra bästa sällskapet. Hur lyxigt? Mådde som en prinsessa!

Hade också sprungit milen på morgonen så maten satt som ett smäck. Just denna morgon var det såååååååå segt att springa! Mina ben var som bly och andningen SÅ tung!! Måste vara min pollenallergi som slog till ordentligt. Men jag gjordet! Det räknas! Alla pass räknas även de som inte var så bra. Allt kan inte alltid vara bra. Lunchen blev ju bra! Mer än bra! 🙂

I bild se ni min nya fina kjol som kommer från @hangtagagency . Det är en av mina bästa vänners agentur som säljer kläder. Visst är den fin? Fick den av henne när jag fyllde år! Tack min fina Sanna!

Ha en härlig dag hörni!

Drick massa vatten och ta på solhatt om du är ute!

Puss

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00