ANNONS

Spontan nostalgitripp

/

Resor

,

Men hallå?! Vad hände Sverige!? En bara älskar dig just nu!!!

Inte klokt så härligt med denna värme , sol och land som blir till färg! Denna gråa kalla gråa kalla vintern är äntligen över!! Fatta hur lång den varit?! Hahah ! Vi förtjänar detta nu helt klart. Nu börjar det. En evighetslång sommar istället !

Vi fick inte nog av havet och västkusten förra helgen så vi fot hit igen!

I 12 somrar var vi varje år på Smögen/ Kungshamn. Där har vi så många minnen att det är inte klokt! Så att få komma hit igen och uppleva små guldkorn och våra smultronställen var magi! Vi har även hunnit träffa massa gamla bekanta, mysjoggat, hoppat från bryggan , yogat, fikat och ätit fisk på Smögen:)

Nu har även Hunken o minisessan länsat Göstas på räkor och bilen fullproppad med fisk…:)

Lämnar Smögen/Kungshamn med ro, kärlek och energi. Om du inte varit här- åk! SÅ mysigt !! Det som kostar är att ta sig hit och kanske bo här. Men sen ska du bara njuta av miljön! Picknick på en klippa, salta bad och stros på bryggan! Jag gillar badstege nedanför bron. Vid Näbba!

Köp lite färska räkor nere på smögenbryggan och hitta en magisk plats i solnedgång. Ex vid Sea Lodge. Där är en liiiiiiten undangömd strand också för den som vill bada från markplan…:) Sea Lodge har superkul söndagsspelningar på sommaren om du vill ha en rejäl dagsdojja:)

Har du plånkan laddad och är shoppingsugen kan du alltid hitta magiska plagg hos Rock n Romance! Ligger vid torget på Smögen.!

Så tycker jag du ska stanna till på Lyckans Stenugnabageri på vägen hem. Ett stenkast från ön! Så gott bröd!

Kolla in Pensionat Bryggan eller Hotell Kungshamn för bra boende.

Varm kram o kärlek!

Bildbomb nedan.

Fredagskvällen var lite kylig men mysig på Nära Havet som ligger i Kungshamn med utsikt över bron över till Smögen. Älskar när havet glittrar !!

Morgondopp efter 3100 trappsteg! SÅ gött!!

Zitabåtarna tar dig för en tjuga över mellan Kungshamn/Smögen

Hotellet i Kungshamn har en liten varm bubbelkopp som alla får använda som bor på hotellet. Även eget kök i de första rum vilket är så himla bra när man har kids tycker jag. Vi ville bara ha klipp-häng med plockmat igår kväll. Blev perfekt ju!

Yogade på bryggan. Magiskt….

Sedan myste vi nere vid bryggan allihop till solnedgången…. Ja kanske inte hela solnedgången men till 19:30 iaf:) hahah! Kläder från Replay Sweden.

Sådan mor sådan dotter?

En får skryta om sina barn va…? Herregud så vacker jag tycker att hon är…

Å båda… båda såklart! Busiga goa!

Mysjogg i skogen och bryggan imorse … innan….

Kallsup! :):)

SÅ lycklig över en sådan morgon. Alltså… grät efteråt… Älskar livet!

Så promenerade vi mellan de mysiga små husen innan vi tog en avslutande lunch på Göstas.

Denna Madame… älskar fisk! Jag älskar henne. Mer än livet självt .

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00