ANNONS

Stinsen

/

Familj

,

Hej godingar!

Hoppas ni mår fint!

Kan tro att ni är less på mitt tjat om kärlek till livet och de olika personerna där i.

Men jag har så mycket kärlek inuti . Kan inte hjälpa! En av de är som ni vet min lillebror.

Den ende bror jag har och någonsin kommer att få. SÅ glad att mina föräldrar valde att skaffa en till efter 6 år….Han är den mest hjälpsamma och varma person jag känner. Så är han väldans ”blå” också… Ni vet DISA-färger…. Han googlar det han inte kan, läser på och lär sig… Han tar inga förhastade beslut utan allt väl planerat och genomtänkt. Alltså min absoluta motsats! Hahah! Han stöttar mig samtidigt som han håller mig fast förankrad i jorden. Han ger mig glädje, lycka och kärlek!

Så att få ha en Jocke så nära i livet är en livsräddare på så många sätt…:) Sedan är han favoritmorbror… Såklart..Visar barnen lugn, bus och kärlek varje gång de ses.

I juni ska Jocke bli pappa. Hans ljuvliga Emma bär deras första barn och jag längtar så det är inte klokt! Ska skämma bort den tjejen mer än mina egna..:)

Sedan har de precis köpt sitt första hus. Vid Stationen i Vara. Så vi tyckte ett smeknamn var på sin plats. Så Hunken gjorde en väl synlig skylt för att hylla Stinsens födelsedag i onsdags:)

På morgonen var vi där och väckte honom med champagnefrukost hela familjen! Sedan bjöd jag på myslunch.

På kvällen blev det kalas med massa godsaker och jag skulle hålla ett tal som blev hälften så långt just för att jag började böla…:)

Tack min älskade Kocke för att du är världens bäste lillebror och tack Emma för att du är världens finaste mot honom. Bebisen kommer bli perfekt. Helt perfekt.

Puss o kärlek!

Jag o C i sommarkläder från Replay .

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00