ANNONS

Tack känns som en underdrift…

/

Familj

,

Från djupet av mitt hjärta…. TACK. Har fortfarande inte förstått vad det är ni gjort för mig. Att min älskade Hunk ens kom på en så tokig tanke och att ni sedan var helt med på noterna??800 rosor?!?!? 800!!!!??? NI har gett MIG av er dyrbara tid och pengar?!? Jag är verkligen inte något speciellt mer än Dig! Du är ju lika bra på det Du är ämnad att göra på denna jord! Vi är alla ett bra team om vi lär oss att kärlek, respekt och en gnutta glädje kan leda oss framåt. Att bitterhet, ilska och negativism inte får vinna! Jag ser nu än tydligare hur vi tillsammans kan förändra denna värld allihop på vårt egna sätt. Jag lovar att förvalta varenda ros till att ge ännu mer kärlek och kraft till er! Från djupet av min själ- TACK!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag fortsätta njuta av födelsedagshelgen tillsammans med mina bästa 3.

Livet hörni! Låt oss leva!!

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00