ANNONS

Min lata helg

/

Familj

,

Hej kompisar!

Jag har haft en latis-helg! Lagt ifrån mig sociala medier ett helt dygn, bara använt telefonen för att ta foton, jobbar minimalt och sedan ägnat mig åt mina troll.

I lördags åkte Hunken på grabbdygn. Lagom efter lill-sessans sleepover som för övrigt gick så fint. Men klart man blir lite slö efteråt… =)  Jag tog på kidsen träningsoutfit och hade med en cykel som de fick varva och mina små PTs mysjoggade , körde backintervall och kul rörelseträning på en parkering. De fick bestämma varsin övning och jag en. Så gick vi runt i cirklar. De var SÅ härliga när de använde sig av väggar, trappor och hopp. Kreativitet och träningsglädje!

Efteråt var vi på lunch hos mamma o pappa. Hur härligt är det inte tt bli serverad mat? Älskar!

Sedan myste vi framför Ferdinand och somnade gott alla tre.

På söndagen började vi med en skogspromenad med mormor och tipsrunda. Stella var hur pepp som helst på att jogga igen ..:) Jag sa att man måste låta kroppen vila också..:) Men promenera och andas skog kan en göra jämt 🙂

Lilleman fick lite feber natten till söndag så han fick följa med i vagnen…

På eftermiddagen kom Hunken hem och jag smet iväg till gymet. Ett helt ljuvligt överkroppspass alldeles för mig själv. Sen satte jag mig i solen och Hunken kom ut med ett glas rött. Lovley moment! Sedan gjorde jag ansiktsmask ( som synes på bilden) … Vet inte om den hjälpte min kvissliga hy men den kändes lite piffig ..:) Nån sån gratis-grej jag fått på köpet nån gång..:) Gjorde säkert helt fel… =)

Sen gjorde Hunken magisk middag som alltid. Han är fasen en trollkarl i köket den karln….Vi satt och pratade om livet medan barnen slogs ömsom skrattade.. =)

Igår var det Charlies tur att agera PT igen när hunken vaknat till liv. Blev lekparken och ett benpass med miniband. Har så ont i rompen att jag knappt kan sitta idag:):):)

Idag har det varit vilodag för hela slanten! Bara myspromenad med Charlie , fika med lillebror o Emma sen bakar vi nu bullar.

Jag är SÅ rofylld. Fylld av kärlek och energi!

Imorgon är jag redo att kavla opp ärmarna o jobba igen.

Hoppas du mår fint. Om du av någon anledning inte gör det- här kommer en stor varm kram!

/Ida

Mina PTs och troll.

Kolla mamma jag flörtar!

Här körde jag opp o ner 50 ggr. Lätt? Ja ganska. Jobbigt? Ja väldigt! =)Barnen cyklade och sprang kanske 8 ggr var.. =)

Min favoritkille!

Stella fick läsa alla frågorna så svarade vi. Tror bannemej vi fick 10 av 12 rätt=)

”Mamma kolla jag jan hoppa härifrån ”

Efter 6 varv överkroppscirkel…=)

Njutning deluxe

Avatar?

Sötpotatis, bönsalsa, tomatröra, spenatsallad, sparris med ananas, ostbakad broccoli, mozzarella o chevre.. =)

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00