ANNONS

Saunachill

/

Träning

,

Ja vad hela fridens namn är det?

Jo det ska jag tala om. Jag var igår inbjuden till Radisson Blu Riverside Hotel vid Eriksberg i Göteborg. Där skulle hotellet, Nordic Superfoods och Yogobe ha ett event.

Vi startade mjukt med en ljuvlig morgonyoga tillsammans med Elaine De Souza. Fenomenal yogi!

Sedan fick vi lite mellis. Lingonsmoothie bl.a. och en presentation av produkterna. Sedan var det dags för saunachill… Jag som inte ens gillar sauna?!? Men väluppfostrad som en är var det bara att visa hövlighet och respekt, dra på sig baddräkten och tvätta av sminket. För vi skulle avsluta hela ritualen med en hemmagjord ansiktsmask.

Det är en typ av basturitual där man varvar bastu med eteriska oljor och kallbad/kalldusch…

Jag fick känna på en helt ny känsla av bastubad. De härliga oljorna tillsammans med kallchocken var en riktigt häftig upplevelse! Wow- faktor helt klart!!!

Jag blev uppfylld, energisk och pigg! Annars när jag badar bastu blir jag bara slö…

När vi var klara med all yoga o ritualer o allt så skrek magen och Cuckoo’s nest på hotellet serverade en magisk Sojabaserad risotto.

Därefter blev det ilfart hem till lite jobb innan huset invaderades av 7 pyjamas-partytjejer som Stella bjudit in på kalas-sleepover…

Hoppas din lördag blir just precis som du vill!

Tack Radisson Blu Riverside, Yogobe och Nordic Superfoods för att jag fick komma.

Kram Ida

Här blev det varmt minsann! Jag var så frusen innan så det var himla skönt!

Lina Paciello ! Denna yviga, spralliga, glada italienska från storstan var på besök. Så härligt att hon var med. Tycker om henne. Massor ! Besök hennes blogg HÄR.

Tänkte först inte lägga upp bilderna när mitt fula plåster syns. Men det är inget jag ska skämmas för! Jag är SÅ glad att det inte var hudcancer. Men jösses vilket ärr det kommer bli….=(…

Älskar denna! Att bara få sträcka ut! Öppna upp! Andas!

Goa Peter Munteanu, grundare av Yogobe är en gammal bekant från Smögen. För 15 år sedan shottade vi fernet. Nu shottar vi havtorn… =)

Saunachill-high! Jag och Lina var så pepp av denna ritual!

Gött gäng!!

Sojarisotto, rotsaker och lite reklam för yogobe. Jag har varit medlem i många år och älskar att ta upp datorn och få köra ett pass med någon av mina favorit-gurus!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00