ANNONS

Suunto 3 Fitness är här!!

/

Träning

,

(Samarbete med Suunto 3 Fitness)

Hej kompisar!

Hoppas lellelördag börjat fint!

Endel av er har ju sett den vit/guldiga skönhet som numera pryder min vänstra handled. Jag har fått den stora äran att testa den nya Suunto-klockan. Idag kan den bli din. Sportamore säljer den på sin hemsida.

En livsstilsklocka för den medvetna aktiva.

Den mäter pulsen på din handled, så inget pulsband behövs. Den synkas med en app i telefonen för gps samt alla finesser som du kan få extra. Appen är gratis. Du kan ha den i all träning. Den mäter även din sömn, återhämtning och stress. Du kan ställa in en 7-dagars träningsplan via appen. Alltså hur mycket som helst i en liten klocka. Som också är galet snygg om du frågar mig.. =)

Just idag har jag förmånen att ge dig som läsare 10% rabatt om du anger koden:

workoutispassion10 när du checkar ut. Gäller Suunto 3 Fitness  och gäller tom 27/5.

Köp din klocka HÄR

(Ord.pris från 1995:-)

Vacker slitstark design för vardagsbrukSuunto 3 Fitness passar både för olika träningsformer och för användning som en elegant klocka.

”När det gäller design förlitar vi oss alltid på sådant som kännetecknar Suunto: hållbarhet, precision och tillförlitlighet. Men när vi utformade Suunto 3 Fitness ville vi gå ännu längre. Vi gjorde den mindre och lättare än några av våra tidigare anslutna sportklockor”,berättar Suuntos designchef Timo Yliluoma.”Den minimalistiska infattningen i rostfritt stål ger klockan en hållbar men ändå snygg urtavla, samtidigt som det lilla formatet och det mjuka armbandet gör den lätt och bekväm att använda dygnet runt. Det är därför vi säger att Suunto 3 Fitness är vackert slitstark”.

Det kan jag intyga. Den är superlätt och jag har använt den i några veckor nu och kanske inte alltid att den behandlas väl när jag far o flänger o tränar… =) Men är lika fin som när jag öppnade kartongen.. =)

Träningsplan och vägledning som anpassar sig efter dig

Det är enkelt att träna med Suunto 3 Fitness. Baserat på din personliga profil skapar klockan en sjudagars träningsplan med optimal varaktighet och intensitet för varje träningspass för att förbättra konditionen. De planerade träningspassen är enkla att aktivera och följa, och när du väl har satt igång ger klockan dig vägledning så att du håller dig på rätt intensitetsnivå. Dessutom meddelar den dig när du når träningsmålet. Du kan också välja att träna utan vägledning.

Efter ett par träningspass bedömer klockan din konditionsnivå. Träningsrekommendationerna baseras på din aktuella konditionsnivå och registrerad träningshistorik. Suunto 3 Fitness anpassar automatiskt träningsplanen efter dina aktuella aktiviteter, så om du missar ett träningspass eller gör lite mer än planerat, behöver du inte uppdatera planen manuellt.

Fylld med Suuntos sportexpertis

Tack vare Suuntos sportexpertis är Suunto 3 Fitness redo för alla dina sporter, från löpning, simning och cykling till gymträning, vandring och många fler. Klockan använder handledsbaserad kadens för att mäta hastighet och distans när du går eller springer, vilket innebär att du kan registrera hastighet och distans även inomhus.

Handledsbaserad pulsmätning av Valencell Inc. gör klockan enkel att använda, och vattenbeständighet till 30 meter innebär att du utan problem kan simma med Suunto 3 Fitness. Klockan har fem dagars batteritid med aktivitetsregistrering dygnet runt aktiverad.

Hitta en balans mellan aktivitet och vila

Klockan räknar automatiskt dina dagliga steg och förbrukade kalorier, och tydliga sammanfattningar ger information om din övergripande aktivitet, vilket hjälper dig att hitta en balans mellan aktivitet och vila. Bär klockan på natten för att även registrera din sömn. I sömnsammanfattningen visas hur länge och hur bra du sov.

Dessutom mäter klockan din påfrestning och återhämtning under hela dagen för att du garanterat alltid ska ha tillräckligt med energi för att ta dig igenom dagen.

Registreringen av sömnkvalitet, påfrestning och återhämtning, samt den anpassningsbara träningsvägledningen, har utvecklats i ett nära samarbete med Firstbeat Technologies, som Suunto har arbetat med under lång tid inom sportvetenskap.

Förbättra din upplevelse av Suunto 3 Fitness med den nya Suunto-appenSuunto 3 Fitness ansluter till den helt nya Suunto-appen, som registrerar alla dina aktiviteter och håller dig uppdaterad vad gäller aktivitet, sömn och allmän konditionsnivå. Dela minnesvärda stunder från dina aktiviteter och interagera enkelt med andra personer som använder Suunto-appen.

Genom att ansluta till Suunto-appen blir det även möjligt att registrera hastighet, distans och rutter baserat på din mobila enhets GPS. Anslutningen till en smarttelefon ger aviseringar om inkommande samtal, meddelanden och andra aviseringar på din klocka. Suunto-Appen finns tillgänglig via App Store och Google Play. Läs mer om klockan HÄR. 

Såhär ser appen ut som du synkar med din klocka. Gå in i inställningar i klockan. Parkoppa enhet. Du får en kod som du skriver in i appen. Klart! Sen guidar appen dig igenom alla funktioner. Plättlätt även för en oteknisk som jag.. =)

Man kan ha den när man stretchar…. Hahah! Skoja bara. Grejen är att man kan verkligen ha den på sig jämt. Finns i några olika färger och utföranden beroende på smak och tycke.

Mäter pulsen enkelt och klockrent via din handled. Alltså- inget pulsband behövs.

10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00