ANNONS

6 goa hemmaövningar för mage/core

/

Träning

,

Hallå snäckorna!

Hoppas tisdagen börjat strålande!

Jag kunde äntligen gå till simhallen imorse. Inte alls fått till set senaste veckorna och det var sååååå kul! Det går inte fort och det är inte en lång stund men allt är ju bättre än inget och frukosten smakar så gott efter morgonsim:)

Även i simningen har jag märkt hur viktigt det är att ha en stark bål. För att hålla mitt diskbråck i schack är det än viktigare. Men i ärlighetens namn är det inte min favorit att träna… Så jag bare gört! Jag vet hur bra det är å sen bare jag gört!

Testa gärna dessa om du vill. Jobba som en cirkel med 40 sekunder per övning och 15 sekunder vila/byt övning.

Jobba 3 varv. Avsluta med lite djupandning, skön stretch eller yoga när du ändå är på mattan.

Ha en fin dag . Ta hand om den viktigaste du har- dig själv!

Kram Ida

Sätt ihop fotsulor och fäll isär knäna. Jobba små korta crunsches med ordentlig bäckenbotten. Sug in underlivet upp mot naveln o knip.

Här sätter du ihop fotsulor, låter knäna falla ut åt sidorna och jobba små korta crunsches. Sug in underlivet upp mot naveln och knip.

Peakcrunsches. Flexa tårna mot pannan. Jobba upp och ner.

Superwoman yayy!! Fokus på hela bålen stadig med naveln neråt. Byt diagonal ben/arm.

Gå in och ut med knän mot haka. Ett ben i taget. Knän kort ovanför mattan. Se nästa bild också.

Kliv in ut in ut.

Sug ner ländryggen i mattan. Så hela ryggen har kontakt med mattan. För hälar mot rumpan- som på bilden. Sedan lyft dem rakt ut. Undersida knä ska inte ta i mattan så gå tillbaka igen.

Låt höften öppnas, för knä mot triceps på samma sida. Tillbaka till planka- byt ben.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00