ANNONS

SOUL SISTER of mine

/

Träning

,

Hej bästa läsare,

Här i Båstad är det sommar för i jösse namn! 25 grader, varma vindar och pollenchocken är ett faktum hos fru B Olsson.. =) hahah! Tar gärna det.. =) Vi inväntar mor, far och bror inför morgondagens halvmaraton i Höganäs. Peppen är total!

Ni vet när man får lov att träffa likasinnade fast ändå helt olika vänner i vuxen ålder? En sådan nyfunnen vänskap har jag. Johanna Andersson. En kvinna jag länge haft som en av mina stora idoler har nu även tagit en del av mitt hjärta.

Hon är inte bara en fenomenal yogalärare, guru och kvinna. Hon är också en entreprenör som drivs med själ och kärlek. Självklart vill jag med stolthet puffa hennes nya bebis- SoulWork Club ! Vad är då detta spännande koncept?

”SoulWork Club är din online klubb som är öppen 24/7 worldwide. Här hittar du program som är utformade för att ge dig mer liv, mer energi, mer ”juice”. Vi vill träna på ett lustfyllt sätt och att insidan ska reflekteras och stråla hela vägen till utsidan. Vi älskar att arbeta genom kroppen, andetaget och själen eftersom så många av oss lever livet i dåtid eller framtid. I nuet finns lust, kreativitet, glädje, juice och en enorm kraft!

Alla program bygger på träning, mat och själ.

Just nu har vi två program och vi kommer kontinuerligt uppdatera med flera efter deltagarnas önskemål och behov.Johanna Andersson skapade SoulWork Club efter sina egna personliga behov.”Jag vill ha tillgång till effektiv träning som både ger fysiska resultat och får mig att må bra på insidan. Jag vill ha roligt, känna mig bekväm i min kropp och känna mig inspirerad. Och jag vill inte behöva tänka, planera och strukturera min träning och personliga utveckling. Jag kontrollerar och planerar så mycket annat i livet.

När jag tränar eller rullar ut yogamattan vill jag bara go with the flow och känna tryggheten i att bli guidad. Det får ta max 30-40min om dagen och jag vill att det ska vara lätt och gå att ta med mig var jag än befinner mig i livet (fysiskt och mentalt). Jag vill att mat ska vara njutning och bra energi, inga förbud utan lustfyllt och gott för både kropp och själ. Och så vill jag bli guidad av de bästa så därför kommer vi konstant bjuda in nya coacher till SoulWork Club :)”


Just nu har vi dessa två program tillgängliga (släpps kl 15 idag fredag):

The Best You in 21 days

– Kortare program där du får yoga, styrka, kondition, meditation och rörlighets pass.

– Du får även en mat guide + övningar för att sätta intentionen och ditt mål att jobba med varje vecka.

  • Du får en färdig plan dag för dag att följa, men den går självklart att anpassa efter ditt personliga schema.
  • 21 dagar lång
  • Pris: 65€ Du har tillgång till programmet i 2 år.

12 week Transformation

  • Coach Paulina Friberg får in med sin expertis kring träning och ger dig 9 fantastiska pass för att bygga styrka, definition och kraft.
  • Johanna guidar dig genom meditation, avslappning och yoga
  • Du får en personlig mat guide där du skräddarsyr maten efter dina mål
  • Dagliga micro övningar för närvaro, njutning och hålla ”eyez on the prize”
  • Du får en färdig plan dag för dag att följa, men den går självklart att anpassa efter ditt personliga schema.
  • 12 veckor lång
  • Pris: 187€ Du har tillgång till programmet i 2 år.

Det är en engångs kostnad och du binder inte upp dig på något annat.

Här har ni som mina läsare en rabattkod att använda! =) 

SWCSOM51  – den gäller till kl 16 på lördag 21 april på valfritt program.

Vill du se en trailer om konceptet finner du det HÄR. 

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00