ANNONS

Powerladies in powergear

/

Träning

,

Hallå darlings!!!

Hoppas dagen varit fin för er so far!

Jag startade med en tidig morgon när ögonen slog upp innan klockan ringde. Så 04:45 tyckte de att jag skulle vakna…. Inte klokt så tidigt! Mitt i natta ju!!:)

Ingen idé att somna om då jag skulle med tidiga tåget till Göteborg för att ha frukostevent med Röhnisch och On Running. Två av mina samarbetspartners tyckte att jag skulle bjuda in lite godingar för att träna ute, testa kläder och skor, käka gofrulle och skratta. Så fick det bli och denna morgonen blev SÅ bra!

Trots duggregn och dis var det leenden på varenda en upp till öronen och stoltheten jag hade när vi sprang längs avenyn….. Gav mig ståpäls! Sån ynnest att få omge mig med glada själar på roliga upptåg.

Tack alla godingar för att ni kom och tack Isabel o Lotta för ett gryyyyyyymt bra teamwork!!!

Älskar när powerladies slår sig samman och skapar gnistor!

Puss o njut av din torsdagskväll!

/Ida

I bild nedan:

Monika Björn

Johanna Andersson

Josefin Dompert

Annie Lundgren

Annika Sjöö

Isabel Öhrn

Marie Diefke

Miranda Jansson

Charlotte Malmberg

Frida Zetterström

Lizette Broström

Julia Fors

Så fina hela högen! Alldeles boostad efter vår morgon tillsammans! 🙂

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00