ANNONS

Tävlingsnerver

/

Familj

,

Träning

,

Igår bet jag upp två naglar. Jag som inte ens är nagelbitare…..:)

Barnen hade tennisturnering i Vänersborg Arena och både jag och Hunken, mamma och pappa var på plats för att hejja på!

En kall ishall som omvandlats till 40 små minitennisbanor. Barn mellan 6-11 (typ) år samlades för att spela just for fun!

Mjuk boll och en liten plan med en ideellt arbetande domare. Barnen fick varsin bana och vi fick springa emellan för att hinna titta på dem båda.

Jag är ju en sport-tjej i botten och gillar verkligen bollsporter. Har absolut ingen som helst talang i tennis men det ser ju faktiskt väldigt roligt ut!

Så att stå vid sidan är superkul och även om poängen inte överhuvudtaget är väsentligt så blir jag glad när de vinner:) Jag är också den där morsan som går fram till motståndaren och säger att han/hon var duktig! Sportslig ska man vara. Försöker även lära barnen att sköta vett och etikett på planen. Man tackar domaren, man gratulerar den som vann och man håller ett vårdat språk även där.

När vi hade frusit klart var det riktigt skönt att komma hem till lördagsmys. Barnen lagom möra i kroppen och Stella undrade idag varför hon hade ont i skinkorna:) Träningsvärk..:)

Det är viktigt för mig att som förälder peppa mina barn till rörelse. Att visa dem glädjen i motion. Att visa att man kan tävla för att det är roligt och utvecklande. Inte för att man måste prestera.

Det är också viktigt att visa dem att man inte alltid kan eller måste vinna. Bara man gör sitt bästa och har skoj!

Jag hoppas de vill fortsätta sporta eller träna på något sätt hela livet och att de kan få med sig de goda effekterna av det.

Ha en skön söndag raringar!

Kram Ida

Tur att jag valde jeans , tröja och jacka. Det var såååå kallt i hallen:) Jeans från Replay våren. Riktigt blåblåa:) Superhärlig färg!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00