ANNONS

Att istället för Vad

/

Pepp

,

Träning

,

Goodmorning lovebirds!

Hoppas ni alla sussat gott och att du fått vakna till vårsol! Här vaknade lilleman 05:30 till mammans trötta kärlek 🙂 Hade gärna sovit någon timma till idag… Men men… Myset att få gå upp med honom och njuta av en liten stund tillsammans är ju värt allt… Får bli en powernap i bilen sen..:)

Jag funderar på det här med träning dag som natt i princip… Vad det handlar om. Vad vill jag förmedla till er för att inspirera?

När jag klev in i denna värld och har fortsatt stå för är att allt är bättre än inget. Vi kan inte jämföra oss med vad vi gjort för 15 år sedan eller vad grannen har för nivå på sin träning.

Var står du idag? Vad behöver din kropp för att må bra?

Viktigast är att du vara gör något. Inte lägger för mycket tid i att försöka bli något du inte måste vara…

Jag har aldrig känt ett tvång till träning. Jag tror , för min egen del, att det beror på variationen. Jag ÄLSKAR att variera olika träningsformer för att fortsätta ha glädje i att röra på mig… Häromdagen var jag överlycklig en hel timma över att få boxas på ett flygfält i Berlin (se bilder nedan) , igår hade jag lekfulla intervaller utomhus och nästa vecka hoppas jag ha tid att gå simma. Däremellan kanske jag yogar lite och lyfter en och annan hantel. Allt för att jag vill belöna min kropp med fysisk aktivitet och rörelse.

Vill du, behöver du ha ett specifikt mål och ett träningsprogram att följa.. Ja men gör det! Herregud så bra! Alla sätt är bra. Men är du en som jag- som inte gillar det…. Gör det hjärtat vill. Allt är bättre än inget är fortfarande något jag står för. Av hela mitt hjärta.

Ha en fin lördag godingar!

All kärlek!

/Ida

På bild: Kläder från Röhnisch . Skor från On Running.

Johanna Andersson, Sveriges yogagirl och en av mina största inspirationskällor i livet. Lite kär i henne.

Lina den fina från Resia, Sveriges bästa deckar-författare Sofie Sarenbrant , grundaren av bl.a. GlobalYoga och Mojo- Johanna Andersson

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00