ANNONS

Slottsglamour

/

Mode

,

Recept

,

Hej raringar!!!

Då var det fredag igen! Kom på att jag glömt berätta om fredagen för några veckor sedan… Barnen var sjuka hela veckan och jag slet som en galning för att få ihop jobb o badda pannan innan vi på lördagmorgon skulle flyga till Åre. Så var vi bjudna på Conoisseur 20-årsjubileum på Bjertorp Slott .

Jag var ju såklart helt inställd på att inte alls kunna dra på mig slottsstassen och gå dit.

Detta också för att jag några dagar innan tagit bort en ful fläck mitt på ryggen som krävdes massa stygn och en stooooor plåsterlapp. Hade ingen klänning som kunde dölja denna skönhetsfläck så anledningarna att stanna hemma blev många….

Så poff sa det så blev barnen friska och jag fick feeling. Drog fram en 7 år gammal svart skapelse från Marlene Birger och satte på lite lösfransar och bjöd in till fördrink. Såklart.. Alltså jag är alltid den där som ska se till att styra upp.. Ibland suckar jag åt mig själv och tänker.. Ida.. chilla lite.. Men så hamnar jag där ändå.. Den som styr upp , ordnar , fixar och donar. Jag tror det ligger i min natur.. =) Älskar människor och att få ta om hand.

Gästerna kom vid 18;00 och sedan åkte vi till slottet 19:30. 21:15 stod min skjuts redo för hemfärd.. =) hahah! My kind of party! Helt nykter och i säng innan 22:00. Älskart! En kan ha lika kul nykter och att lämna med stil =)

Men tiden jag var på slottet hann jag tydligen fotas med en mängd vackra karlar förutom min egen.. =) Han var såklart fast vid ostron och bubbel-buffén =) Han älskar verkligen de två.. Jag är inte vidare förtjust i något av dem.. =) Jo ett glas bubbel då och då kan jag allt njuta av men levande slemmiga saker i skal skulle jag aldrig stoppa i kakhålet… =)

Festen var som vanligt alldeles magiskt uppstyrt av Bjertorp Slott. De är verkligen så duktiga på att få till det. Mycket tack vare den fina service som sker från personalen tror jag. God mat på en mingelbuffe och gott att dricka i glasen. Jag fick ett alkoholfritt bubbel av Richard Julin som faktiskt var väldigt gott!

Gästerna var en uppsjö av kändisar och jag smög runt som en liten bondtös och tittade häpnadsväckande på Charlotte Perrelli, Magnus Wislander,E-type,  Dominica Peczynski,och många många fler…

Så visst är det himmelens trevligt att mingla på slott med kändisar men herregud som jag älskar att få komma hem och krypa ner till mina små troll. Gud så jag älskar dem. Kan ligga och titta på dem ibland och bara börja gråta. Tänk att jag fick två så fina barn. Tacksam.

I helgen ska jag krama dem blå för på måndag ska jag iväg på jobb till Berlin i hela 4 dagar!!! Alltså jag är så himla kass på att vara borta från dem…. Tycker de skulle kunna få ledigt från skolan jämt och vara vid min sida.

Hoppas din helg blir strålande! Vi ska njuta av Båstad.

Varm kram o kärlek!

Joachim Grundin, en Björn och jag.

Mitt i lobbyn stod där en rund scen och olika uppträden.

Här hängde Hunken. Hela kvällen.. =)

Ifjor var det Gatsby-tema. Iår firade de 20 år för tidningen. Grattis! =)

Baren var fullproppad hela kvällen . Jag höll mig därifrån..;)

Jag och Svante i mitten. Svante som är min gamla vän och arbetsgivare är numera ägare till slottet. Brevid har vi Ludwig , Svante o Annas ljuvliga gosse och ludwigs vän Viktor . Så fina killar. Ludwig ville gifta sig med mig när han var 4 år… =) Kommer aldrig glömma när han gav mig en teckning där han målat vårt hus, kyrkan och en brandstation där han skulle jobba vid sidan av hans andra jobb med en blomsteraffär.. =)

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00