ANNONS

Finlunch o nya jeans

/

Resor

,

Heeeeej godingar!!!!

Hoppas ni hade en fin lördag!

Jag hade en opåskig sådan men ändå heeeeelt underbar!!

Jag hade på mig mina nya jeans från Replay som jag är helt kär i!!! Utsvängda , lagom höga i midjan och mjuka!! Älskar mjuka jeans! Jag hade boots till igår men de är lika snygga till en platt sneaker.

Vi skulle vara lite extra piffiga på finlunch. Hotel Costes är ett vääääldigt fint hotell med massa snofsiga människor. Jag vill mest gå dit för deras mysiga inneträdgård och goda smör …:) Sen åt jag en himmelskt god rätt med quinoa, grönsaker och curry. SÅ gott!

Men alltså jag blir så full i skratt på ställen där det ser ut som om hälften av de som är där sitter på en pinne och hälften är stylade upp till näsan…. Dels de som är livrädda att göra ”fel”…. -Slappna av! Livet är inte till för att en ska va rädd att göra bort sig … Jag spillde curry i hela knäet och skrattade säkert alldeles för högt….:) Sen de som är så stylade…. SÅ kul att titta på! Få inspiration av eller kanske veta vad en inte vill köpa till vårgarderoben;)…. En måste inte bli rädd för dem eller vilja bli en…. Det är väl underbart när människor vill och vågar uttrycka sig:)

Så mätta i magen strosade vi hela dagen i butiker, tog en kaffe på ett café, tittade lite på varandra, tog en puss o sen strosade vidare igen…:)

Kvällen avslutades med en go massage hoa grannen till hotellet. Älskar när en får tofflor gjorda för en rejäl kvinna som jag…:) Hahah!

Vad har thailändarna i sina teer förresten!?! Alltid så galet gott!

Så ett påskfirande var det ju kanske inte i traditionella mått mätt men vi hade en härlig dag ändå.

Nu är det söndag och tydligen är allt stängt här i Paris så jag ska försöka hitta en bra yogastudio! Wiiii!

Puss o kram finisar!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00