ANNONS

Paris!

/

Resor

,

Bonjour darlings!

Så poff var en i romantikens stad igår efter ett halvt dygn hemma i Vara. Allt för att mysjogga, strosa, äta croissanter och kyssas. Vi brukar unna oss några dagar utan barn varje vår/höst.

Vi har gjort så sedan de kom till oss och herregud vilken ynnest! Att bara få vara vi för en stund. Jag har ju , som säkert även du, fullt upp med att vara mamma, göra karriär och allt däremellan. Dagar som dessa kan jag ägna mig fullt ut åt den jag faktiskt borde ägna mest tid åt jämt. Mannen i mitt liv!

Nu har vi precis mysjoggat milen, ätit god frukost på le pain quotidien och ska ner på byn och ta en kaffe i solväggen. Bara vara helt enkelt. SÅ tacksam.

Hoppas du får en fin påskafton med någon du håller kär!

Puss o kram Ida

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00