ANNONS

Årets vurpa check!

/

Resor

,

Det finns måndagar och det finns måndagar….

Min dag startade med lite morgongympa i Sveriges vackraste gym medan Hunken var iväg på jobb.

Efter Grows kompletta frulle här på Holiday Club gick barnen till kids club och jag kunde jobba undan några timmar.

När en är egen kan en inte bara vara ledig men det är väldans skönt att kunna styra sina tider helt klart.

Effektivt och bra jobb i Holidays workspace gjorde mig SÅ sugen på att ge mig ut i strålande sol och gnistrande vit snö.

Jag tror inte det går att förklara med ord hur vackert Åre är under denna tid. Det känns nästan som vår i luften men snön är ändå perfekt för skidåkning… Inte klokt!

Först åt vi myslunch på Åre Creperie innan backen. Första åken gick strålande!

Barnens skidskolelärare Jonathan gav mig ett o annat tips som jag kunde ta till mig. Fått lite ont i knäna och han sa åt mig att luta från ankeln mer. Ah! Precis som i löpning ju!:)

Jonathan är för övrigt en 21-årig barnhjälte , förskolelärare, fjällguide och skidlärare. Han är lugn, pedagogisk och har ett leende hela tiden. Barnen älskar Jonathan! Vi me så vi tar med honom hem tänkte vi. Inte alls förankrat med honom än men det löser vi ..:):):)

En kort paus med varm choklad i solen i ett café mitt i backen nedanför Åreskutan gjorde susen för lite ny energi.Jag gick på damernas och skulle, så smidigt en nu kan, gå ”pjäxgången” tillbaka till de mina. Där var visst ett blankt trägolv och vips så låg den fina damen med de vita brallorna som ett X på golvet med mer än ett par coola ögon på mig…. Reste mig upp smidigt ( tack gode gud för yoga o stark kropp) och hade ont precis överallt men visade inte en min…:):):) Hahahhah!

Varför gör man så? Varför kan man inte bara säga aaaaajjjj! Sjutton fillidutten va ont det gjorde…!

Jaja… ut i backen igen och drömåken avlöste varandra tills kidsen började grymta lite. Då vet en att det är dags att avsluta.

Iväg till en kort visit på alldeles för högljudd afterski med varsin colalight innan vi åt mumsigt på Wersens.

Nu är det 4 trötta hjältar som myser på rummet. Gör inget. Vi har magisk utsikt och varandra. Älskart!

En helt helt magisk dag helt enkelt.

Hoppas din tisdag blir strålande vännen!

Varm kram Ida

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00