ANNONS

Åre jag älskar dig!

/

Resor

,

Om man frågar våra barn var de helst av allt i hela världen väljer att resa svarar de enhälligt – Åre!

Vi är som ni vet väldans förtjusta i sol och stad. Men herregud som jag är glad att de övertalat mig att börja resa mer till denna svenska fjällpärla ! Det är som om ett lugn sänker sig över mig så fort jag närmar mig Östersund. Lungorna känns öppna och själen varm.

Jag trodde verkligen inte att jag skulle kunna ha dessa känslor till mer snö och kyla…:) Men det blir liksom något helt annat just här. Inte alls som när det är snö o kyla i resten av landet … Här är det bara som ett extra vitt glitter.

Vi blev igår varmt välkomnade av vårt favoritställe Holiday Club och de hade valt att ta fram eftermiddagssol också. Tack för det!:)

Jag och Hunken gav mig iväg på en mysjogg i byn medan barnen tittade på Pippi i det fina hotellrummet.

Sedan avnjöt vi en middag i Grow. Alltså himmel så gott! Magen skrek efter riktig mat. Vällagat från grunden med fantastiska råvaror.

Som alltid sov jag som en prinsessa ända till 06:45!!! Det är ju liksom sovmorgon för mig! Helt underbart!

Nu har vi hämtat ut skidor och ska ge oss ut i backen. Blir så imponerad av servicen överallt här.. Alla man får kontakt med är så trevliga! Lugna och fina liksom…

Okej, nu drar C i min tröja o S har redan hjälmen på sig så jag måste avrunda…:)

Ha en fin söndag raringar!

Ikväll håller jag klass här på hotellet! En Yoga vinyasa inspirerat snowflow! Kom gärna om du är här!

Puss o kärlek

Ida

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00