ANNONS

Slottets kärlek

/

Träning

,

Hej godingar!

Hoppas er tisdag börjat bra ! Lyssnade ni på podden? Säg vad ni tycker! Vi är båda rookies och vill gärna lära oss att bli bra på det. =)

I helgen hade vi Må Gött på Bjertorp Slott. Att jag hänger där så mycket är ingen slump. Jag verkligen älskar det stället! Känner liksom en tillhörighet. Min morfar är uppväxt på slottets ägor och var ”torpare”. Ändå fick han lov att leka med de rika slottsbarnen Littorin.. =) Tänk så det var förr ändå…

Sedan fick min mormor jobb på slottet på äldre dar som husfru och hon ordnade ett extra – och sommarjobb även åt mig där som ung. Jag var diskare och städerska. Kan fortfarande minnas långpannorna då jag började 06:00 som frukostvärdinna, gick upp och städade alla rum innan jag avslutade dagen i en svettig disk för ett bröllop som slutade sent på natten… De passen var APJOBBIGA men ack som jag lärde mig att ta i med hårdhandskarna.

Ett mål jag hade där i disken var att kanske en dag få ha fina service-kläder och servera de fagra gästerna. En dröm var att en dag få sitta där som gäst… =) Jag blev aldrig servitris men sitter nu vid bordet som gäst och kan aldrig vänja mig vid tanken på att inte ta min tallrik och gå diska den själv… =)

Drömmar kan nås. Så är det.

I helgen fick jag dela min slotts-kärlek med ett gäng ljuva själar. Vi startade med grymme hälsa-mellis innan vi körde ett tufft pass utomhus. Kvällen var relax och slottsmiddag med vin.

På morgonen startade vi med en mysjogg i soluppgång på knastrig snö och dis. MAGI!

Frukosten smakade ljuvligt innan vi gav oss på Soma Move i Musiksalen. En underbar sal att hålla klass i. Mörbultade avslutade vi med en god lunch innan vi for hem lagom till Mellomys. Ett gött dygn helt enkelt.. =)

Idag är jag bjuden på finlunch till Stellas skola. Känner mig som en ärad gäst att faktiskt min idol vill äta lunch med mig på sin skola. Älskade onge!

Hoppas din dag blir toppen!
Puss o kram!
/Ida

Chiapudding på kokosmjölk

SÅ galet god! Kokosmjölk, jordgubb, apelsin.

Se så fint de byggt upp buffen med gymprylar och skor =)

Tuffingar framför dagens däck!

En kan gifta sig vid trappen. Eller så kan en kuta i den.. =)

Morgonjoggsmys!

After run. Mikaela. Åkte hela vägen från Sunne för att komma till Schlätta för att sedan åka hem till Sthlm. TACK för att ni far land o rike runt för att kramas och svettas!

Frukost här gör att hjärtat slår volter!

Happy as a feather efter dygnet =)

Soma Move in action

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00