ANNONS

Nytt poddavsnitt, elakingar och virus!

/

Träning

,

Hej mina små hjärtesnurr!

Alltså denna lilla blogg lever sitt eget liv nowadays och har fått så mycket sjukdomar att jag tror den är influensa-skadad… Thats way ni inte hör så mycket…

Jag ska göra mitt allra bästa för att lösa problemet och jobbar på det för fullt.

En rolig nyhet är ju ändå att vi idag släpper nästa avsnitt av Sessan & Skatan! =) 11:30 är den ute och finns där podcasts finns.

En trist nyhet är att jag imorse blev totalt dyngsur efter att en elaking i en lastbil visat NOLL respekt och duschat mig med oljeblandad snöslask. Jag mysjoggade i lungnan ro och mådde så gött! Lite duggregn som bara touchade ansiktet lite härligt liksom… Så jag joggade på en gångväg en bit ifrån vägen. Bakom mig dundrar en lastbil fram och prickar in en pöl mer likt ett hav och vattenfall kommer över hela mig. Först med hans främre vagn, sedan med hans släp. Det var smutsigt, iskallt och blött. Jag var dyngsur ända inpå underkläderna så jag fick springa raka vägen hem för att inte bli sjuk. Han bromsade inte ner, stannade inte och bad om ursäkt utan bara dundrade iväg. SÅ elakt! Skulle vilja ta honom i örat och tala vett! USCH!

Men hursomhelst så är jag ändå glad för podden släpps idag, jag ska få yoga med mina yogisar ikväll och jag får min goda broccolisoppa till lunch!

Hoppas din dag blir fab!

All kärlek och lite till!

Puss

josef persson

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00