ANNONS

Poff o dregel

/

Mode

,

Måndag igen då mina små gullefjun…

Helgen sa typ poff! Men den fylldes med glitter under poffet ändå…

Fredag morgon väcktes jag och barnen av pannkaksfrukost. Min man… Ja jag förstår att ni suckar och tycker han är löjligt bra men han är verkligen så bra! Han är drömmen! För mig iaf… Gu så jag älskar karln!

Fredagskvällen var det skaldjusmys eftersom Stella var lite krasslig och är en sjuk får en bestämma kvällsmaten….:) Hon verkligen älskar skaldjur!!!

Så nattade jag kidsen och kände mig pigg för en gångs skull… Tänkte att ikväll ska jag bannemej se hela Skavlan! Ambitionen uppfyllde inte riktigt verkligheten dock…:):) 21:12 dreglade jag som en bebis i soffan och Hunken väckte mig och sa att jag kanske skulle ligga skönare i sängen ändå…:) Alltså jag är SÅ kass!! Stackars min man…. Men men… han får en pigg fru om morgnarna ändå…:) Det får han vara glad över.

Så pigg as a lärka studsade vi ut efter frukost på 10 km solskenslöpning ju! Som ni såg i förra inlägget…

Sedan åkte vi till skridskobanan med trollen och de älskade det! Jag och Stella var dit igen igår och jag har lovat att sluta tidigare idag och ta med dem dit igen. Mamman älskar när barnen vill röra på sig utomhus!

På lör em åkte vi till Göteborg för myslunch med Annie o Carl på Piggalle. Såååååå gott att jag kolavippade! Så gott att jag bara kom ihåg att fota desserten som ni får se här nedan…:)

Kvällen piffade vi till oss och var på surprise-party för Melker. Världens goaste Smögenbo som fyllt 50 i veckan. Hans fina fru Anna hade styrt upp så alla hans närmsta kom till Brasserie Lipp på avenyn och när han kom dit i tron om att han skulle ha en mysig middag med sin fru så var vi allihop där! SÅ härligt att kunna överraska någon så. Han blev såååå genuint överraskad och glad!

Härlig middag som skulle avslutas med nattklubbs-stuff blev godnatt för Olssons… Jag var så trött att jag knappt kunde gå hem till hotellet:):) 00:30 stupade jag i säng och var SÅ glad att jag orkade så länge! Då gick vi hem först av alla…:)

Igår åkte vi hem tidigt efter en kort puss-promenad i Gbg och hade en härlig söndag med trollen. Jag avslutade med min nya hobby- crawlkurs !!

Att något kan vara så kul!! Älskar att jag faktiskt älskar det!!

Nu är det gaaaaaalet full fart i veckan och jag utlovar ett spännande inlägg på onsdag då vi släpper platserna till årets WISP-resaaaaaa!!!!

Ha en fin vecka!

Puss o kärlek

Nedan följer bildbomb från helgen:)

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00