ANNONS

Back on track!

/

Träning

,

Inte klokt sån panik det utbryter i lägret när någon teknikalitet strular!!:) Hur gjorde di förr…?:)

Idag var jag lite lat. Jag hade mysmorgon med Charlie och yogade, drack citronvatten och kramades… Så att jag lovat långpass med Hunken var som bortblåst….

Men jag rannsakade mig själv och tog på mig allt jag ägde (typ) inklusive mitt nyinköpta Flipbelt. (Vilken grej!! Äntligen mobilen på plats vid löpning…….)stuffade ut och var så löjligt nöjd med mig själv efteråt att jag nästan skulle vilja ge mig själv en kyss! Så det blev en klapp på axeln och ett leende.

Ibland får en bara görat ! För fy bubblan så härlig känsla en går miste om annars!

Nu ska vi till Gbg för galaj! Galet längesen fru B var på galaj! Vad har en på sig? Kommer jag hålla mig vaken? Vad är rimligt att dansa för dans? Ska man hissa födelsedagsbarnet? Frågorna är många…:)

Njut av denna oerhört vackra dag where ever you are!

Puss o kärlek!!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00