ANNONS

En dag i Marbella

/

Resor

,

Hemkomna efter turbulenta sista dygn i Spanien då lilleman förmodligen ätit något dåligt…. 02:30 väckte han mig med magont och toaletten blev vår vän under natten…:)

Men innan det hade vi det så härligt så det är inte klokt 🙂

Dagen började med en härlig löptur längs med stranden. Älskar när benen bara går… Skulle lärt kunnat springa långdistans men när vi lämnar barnen på hotellrummet (med en telefon och att de är vakna och medvetna om när vi är hemma) så vill vi bara vara iväg en kortis och springa i närområdet. De ska kunna ha oss på plats inom kort om de behöver ringa…:) Stella fyller 9 om några veckor så hon är väldigt ansvarstagande och vet att de inte ska öppna dörren för någon. Så duktig tjej!

Sedan tog hela familjen en tur till Puente Romano och Rachels Eco! En restaurang med ekologisk mat o fika samt en liten butik. Så himla himla mysigt! Jag åt en liten förrätt om man äter som jag…:) Alltså det jag åt var långt ifrån tillräckligt …:) Men de va gott!! Supergott!! Toppade med en stor latte på mandelmjölk och en key lime rawfoodboll så blev det lite mer mättande..:)

Eftermiddagen var glass i Puerto Banus och sedan stros o mys hemmavid och barnen lekte på lekparker i närheten.

Så fulltankad med energi och kärlek efter dessa dagar!

Vi har nu isolerat lilleman 48 h efter sista toabesöket och han har nu repat sig så vi är redo för helgens äventyr ! Deras julklapp! Sthlm here We come!

Nu måste jag börja packa…:)

Puss på er ha en skön helg!!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00