ANNONS

Leopiff

/

Resor

,

Ja visst är vi inte riktigt kloka…. I förrgår bokade vi och drog iväg igår:) Några mysdagar i Marbella fick det bli! På tisdag åker vi hem igen…. Barnen har sportlov och Hunken kunde ta några dagars ledigt. Jippie!!!

Här är som svensk varm vår nu. Solen värmer mer och havet glittrar. Älskar när havet glittrar!

Igår myste vi runt i gamla stan bland vackra gränder och gott kaffe. Sedan tog jag en lång pw längs med strandpromenaden medan barnen testade poolen och Hunken jobbade lite.

På kvällen åt vi italienskt. Vi lyckas alltid hamna på italienare oavsett land vi befinner oss i!! 🙂 Imorn vill jag ha tapas!! De spanska små godsakerna!

Det är första ggn vi är i marbella och so far sooooo very good må jag säga! Trodde jag var tvungen att piffa mig med Leo-top och röda läppar men smälter in bra med träningstights och stora solisar:)

Ha en fin kväll och bra start på veckan godingar!

Kärlek !

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00