ANNONS

Pressrelease Resia Sverige

/

Resor

,

Hej raringar!

Idag är det inte lika blått som igår inte. Mer en grå/svart ton på himlen. SÅ glad att jag hann ut på en prommis på lunchen. Det gjorde susen! =) Ska nog ända masa mig ut en kortis ikväll när barnen tränar . Sover alltid lite skönare med frisk luft i kroppen =)

Är så glad och stolt över vilka partners jag jobbar med. Mest av allt min Miranda såklart. Hon o jag är som ler o långhalm. Totalt olika egentligen men tillsammans är vi som en magnet. Passar väldans bra ihop.

Vi har också valt att jobba med bra partners. Såsom Resia Sverige. Just för att de är genuint härliga. Sedan är de renodlade proffs på resor! Herregud denna kunskap! Imponeras ! Det är riktiga människor bakom namn och titlar och de brinner verkligen för att ge människor kvalitet och glädje i livet!

Just nu filar vi på årets resor tillsammans. Herregudars i min lilla korvlåda va kul det blir!

Lite såhär tänker dom kring året. Läs gärna. HÄR Håll sedan utkik för snart släpper vi platser till en tidig höstresa med få platser och unikt koncept. Iiiii!

Puss o kräm godingar!

8 Sept. 2017 New York NY USA
Ida B Olson, workoutispassion.
Foto:Pontus Höök

Pontus Höök

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00