ANNONS

Träningspass Mysjogg o Ben

/

Träning

,

Hallå gänget!

Hoppas er dag börjat bra! Här blev det sovmorgon ända till 06:30 för jag var hemma strax efter midnatt då tåget var still i Gnestad i några timmar igårkväll…

Men det var ju SÅ okej eftersom jag haft en fabulös dag i Stockholm! Började med en lunchträning tillsammans med Lovisa Lofsan Sandström på Barrys Bootcamp. Det är ett nytt koncept i Sverige som funnits i andra länder länge. Det passet vi körde var Legs n Butts. Dagens instruktör Johnny hade satt ihop intervaller på löpbandet varvat med övningar med hantlar och gummiband på golvet. Jag skojar inte om jag säger att det var görsketajobbigt… =) Men SÅ kul! Idag känner jag att mina ben och min rumpa lever. Svar ja. =)

Sedan hade jag och Lofsan möte och därefter hade jag möte med Röhnisch innan jag gick till Röhnisch butik på Gamla Brogatan för att träffa ett gäng krigare som trots kylan kom till mitt pass. SÅ imponerad av alla som kom! Det var fullkomlig snökaos i stan och från att ha varit 40 anmälda blev det 13 tappra kämpar som trotsade inställda tåg, bussar och trafikkaos. Blev alldeles rörd att så många tog sig dit! En och annan fick tillochmed jogga dit för att komma fram.. =)

När vi sen lufsade iväg till Humlegården var det som Winter Wonderland! Sååå fint med snön som föll och marken som var alldeles vit!

För dig som var med eller för dig som vill testa passet så kommer det här:

Mysjogg 10 min. (med mysjogg menar jag när du kan jogga bredvid en vän och småsnacka samtidigt)

20 x 2 Uppvärmnings-knäböj där du flyttar fötterna i olika positioner. Flyttar även tårna inåt och utåt. För att väcka hela nedre delen av kroppen.

20 x 2 Utfall med rotation i bröstrygg. Ha hö fot fram. Luta över och driv igenom med hö arm som om du serverar en bricka till vänster om dig.

Mysjogg 10 min

20 x 2 Utfallsgång framåt långa kliv

20 x 2 Utfallskliv sidan

16 Utfallsgång framåt

16 Utfallshopp

16 Utfallskliv sidan

16 Skaters

Mysjogg 10 min

Duckwalk 20 steg

5 höga knähopp

Duckwalk 20 steg

5 höga knähopp

Mysjogg 10 min

Lycka till godingar!

Kram Ida

Jag, Lovisa ”Lofsan” och Elin Kjos är gott möra efter passet hos Barry!

Duckwalk. SÅ tappra små ankungar i en tunnel mitt i sthlm innerstad=)

Efter passet bjöds det på shopping i Röhnisch Concepts Store på Gamla Brogatan. Ligger brevid Hötorget. Även Frill.se var där och bjöd på sockerfri, vegansk glass. Som en hälsosam smoothie i glassform! SÅÅÅÅ galet god!!!

Heija gänget! SÅ glad att ni kom!

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00